No miksi suomi ei ala valmistaan sitä rokotetta? Olisko se nyt niin perkeleen vaikeaa??

Vierailija

onhan täällä ennenkin rokotteita valmistettu.

Kommentit (12)

Vierailija

vuosi sitten. Rokotteiden valmistaminen on erittäin kallista eikä tuotannon uudelleen aloittaminen ole pikaisella aikataululla mahdollista.

Yksi vaihtoehto olisi että pohjoismaat valmistaisivat rokotteita yhteistyössä, esim Ruotsissa vastaamaan pohjoimnaiden tarpeeseen mahdollisen pandemian aikana.

Vierailija

ja fiksuina maksetaan jostain olemattomasta jonotuspaikasta...Senkin rahan vois käyttää vaikka rokotteen valmistamiseen. Ei ymmärrä...

Vierailija

Joten ei ehkä ehtisi tähän hätään. Mutta tulevia tauteja ajatellen kyllä kannattaisi. Ruotsissa kai suunnitellaan jotain tehdasta, ja puhuttiin myös jostain yhteispohjoismaalaisesta tuotannosta. Se vois olla hyvä idea, Suomen kannattais mennä kimppaan.

Vierailija

Nyt vois olla aika perustaa taas uusi tehdas. Mua ärsyttää muutenkin että Suomesta myydään yrityksiä ulkomaille. Jos joku kriisi tulee niin ollaan tyhjän päällä. Olisi aika alkaa suosia Suomalaista tuotantoa.

Vierailija

Tulis työpaikkoja ja mehän voitais myydä sitä rokotetta sitten muillekin kun näin pienen maan rokotteet on kuitenkin varmaan aika nopsaan tehty...? (Tiedän ettei se käy ihan noin helposti käytännössä, mutta kai sitä ideaa vois fiksummat jalostaa...)

Vierailija

Sitä vitun mallirokotettahan ne muutkin pykää. Suomi saisi liittyä siihen rintamaan. Tää on niin pieni maa, että me saatais se täsmärokotekin sit nopeesti jakeluun.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat