Vierailija

Käykö muille niin, että kun on ravintolassa niin sitä vaan juo ja juo. Ei nyt mihinkään oksennus tai sammumis-kuntoon. En ole vielä tähän ikään mennessä oppinut sellaista sivistynyttä otetta juomiseen. Harvoin ku pääsee niin sitten se lasi on liimattu kiinni käteen.

Kommentit (16)

vain ajatus että juonpa vielä lisää niin on vielä hauskempaa.

Olen tod. kännihirviö .Aivot nollautuu mutten sammu ,eli meno jatkuu " automaattiohjauksella" ,katastrofaalisin seurauksin yleensä......

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun tosi harvoin käy baarissa niin tulee sitä hörpittyä alkomaholia sillon sitten. kotona en juo ikinä. eikä miehenikään. mies on absolutisti :))

Kun lähden kapakkaan niin lähden pitämään hauskaa. Juttelemaan, tanssimaan ja juomaan. Ja koko ajan pitää olla driksu saatavilla. Nyt olen oppinut tilaamaan samaa tahtia jääveden. Ei juuri tule rapulaa enkä enää edes muista millon olisi tarvinnu oksentaa.

Jalat ei mene alta, horjun joskus ;) ja mies naureskelee, että ässän sihahduksesta tietää, että humalassa olen.

Vielä kymmenisen vuotta sitten oikeen harmitti, kun sain juotua kolme paukkua, en ollut ees kännissä niin aina oksensin. Nyt saan juotua enemmänkin, joskus jopa oksukuntoon, mutta osaan kyllä topuutella ajoissa. Järki pelaa!

että just sillon kun pitäis lopettaa niin se juoma alkaakin vasta maistumaan ja sitä kaadtaankin kurkkuun tosi vauuhdikkaasti. Puoli tuntia hirveä meno, ja loppuilta kumarrellaan pöntön päällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat