Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voe itku! Ostettiin liberovaippoja cittarista " tarjousloorat" ja nyt näyttäisikin siltä että tyttö saa ihottumaa niistä :(

Vierailija

Mitä me nyt tehdään noille parille vaippapaketille?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Naurattaa kun mammat jaksaa kirmata noiden " tarjousten" perässä... Kun ovh (ainakin meidän vieressä olevassa cittarissa) sattuu olemaan peräti 40 senttiä enemmän. Että sen 40 sentin takia en viitsis sinne lähteä.Sitä paitsi ne samat vaipat saa halvemmalla kokoajan esimerkiksi vapaavalinnasta. Jos niinku halvalla haluutte.

Vierailija

luulin että materiaali olisi samaa molemmissa mutta tästä tulee ihme röpelöä sinne alapäähän, ensin pimpille ja nyt myös vähän pyllyyn. Heti ei tullut mutta nyt pikkuhiljaa. Pampersien kanssa en pessyt joka kerta mutta nyt kun ihottuma ilmeni olen siis huuhdellut joka kerta ja voidellaan sitä alapäätä perusrasvalla ja sinkkivoiteella välillä.PS. Puhdistuspyyhkeet ovat aina pahempi vaihtoehto kun vesi.

Vierailija

Myy tosiaan vaikka huuto.netissä,me saatiin vauvan syntymän jälkeen lahjaksi 3 pakettia liberoita jotka oli " numeroa" liian pieniä,sitä ihan vauvavauva kokoa josta meidän poika hujahti viikossa ohi ja myin ne silloin huuto.netissä :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat