Vierailija

jopa alle puoli vuotiaiden. Laiskoja ovat vanhemmat, kun eivät halua nukuttaa vieressä. Onko niin kiire telkkaria katsomaan?

Eikös viereen nukuttaminen jos mikä ole sitä lämpöä ja läheisyyttä?

Eikä siinä tarvii vauvaa tissi suussa pitää, ihan voi vieressä köllötellä ja siihen nukahtaa.

Kommentit (8)

kyllä minäkin esikoisen nukutin ihan mielelläni, makasin sängyssä puoli tuntia-tunnin niin sain itsekin levättyä samalla. mutta nyt kun on vauvan lisäksi kaksi muutakin lasta niin en todellakaan voi maata sängyssä tuntia joka kerran kun vauva menee päikkäreille. on jo riittävän hankalaa kun olen sidottu sohvalle imetysten ajaksi, 2-veelle tulee aina juuri silloin pissahätä ja/tai tappelu isoveljen kanssa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pääasia että arki sujuu jouhevasti :) yhtä lasta joutaa kyllä nukuttamaan. Kyllä lapsi oppii nukahtamaan itse, nukkumaan yönsä kokonaan omassa sängyssä sitten, kun aika kypsä ja tietenkin tarvitsee siihen vanhempien hellää mutta jämäkkää ohjausta. Ei musta vauva ole PAKKO nukahtaa itse, mutta jos nukahtaa, niin onhan se helppoa :) (meillä nukutetaan 2-vuotias joka ilta )

Mä kanssa tykkään, että vauva nukahtaa siihen vierelle syliin. Sitten siirrän sen omaan sänkyyn. Joskus öisin se saa nukahtaa sänkyyn jos en enää jaksa sitä syliin nukuttaa, mutta yleensä se kyllä nukahtaa syliin.

Vois tulla sullakin hätä jos seuraavan kerran heräisitkin pihalta!

Lapsen on sitäpaitsi tärkeää oppia että nukahtamiseen ei tarvita aina sitä vanhemman syliä.Kyllä läheisyyttä voi lapselleen antaa ihan kylliksi valveillaoloaikana,jos ei ole liian kiirus tehdä muita juttuja...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat