Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko totta, että oikeasti vauva tarvitsee tosi vähän kamppeita?

Vierailija

Riittääkö minimivarusteiksi vastasyntyneelle esim:

äitiyspakkauksen tavarat

2-3 vaatekertaa pientä vaatetta

sänky patjoineen, liinavaatteet kaksin kappalein

turvaistuin

vaunut

viltti

vaippapaketti

Ekalle suunnitellaan ostoksia, ostaahan voi vaikka kuinka paljon mutta pärjäiskö näillä alkuun?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Harsoja oli just se määrä mitä äp:ssä on eli kuus. Ja liinavaatteita kahet... :) Kyllä pärjää ihan hyvin. Tosin mun vauva ei kauheesti tavannu puklautella että sillä säästyttiin paljon noissa vaatekerroissa.

Vierailija

enkä tahdo olla pahan päivän lintu, mutta oikeasti voi helpottaa pelkkä tunne, että sitä on varalta. Ostaisin lisäksi hörpytysmukin, jotta ei tartte sotkea imetystä tuttipullotouhuilla heti alkuun. Rintapumppua minäkin suosittelen!harsojen sijasta voi käyttää pyyhkeitä ja tyynyliinoja.hoitoalustakin on kiva, että ei ole kova ja kestää kosteutta.äitiyspakkauksen hatut on musta järjettömän isoja eikä suojaa korvia ja menee silmille ihan pienelle, että joku sopiva ulkohattu näillä säillä myös.Ja ehdottomasti: suolatippoja, pikkuisten nenät menee tosi helposti tukkoon! Ostaisin myös nenäfriidan apteekista, sillä voi hygieenisesti imeä räät sitten pois, vauva ei osaa niistää.Itsellesi jotain rintasuojuksia, kannattaa ostaa pestäviä, ne ovat mukaviakin.

Vierailija

Meidän neljästä lapsesta kolme on ihan pieninä ollut tosi " sottapyttyjä" imettämisessä. Yhdeltä valui maitoa koko ajan toisesta suupielestä ja pari muuta pulautteli paljon.Vaikka oli sideharsoa, muovitettu froteeta yms. suojana niin alkuviikkoina meni kevyesti kolmekin paitaa per päivä pesuun. Siis vauvalta!Vierailija

Sukkia (h&m oikein hyviä), villasukat, lämmin villahaalari tai muu villa-asu jos lapsi syntyy talvela, ceridal ihovoideöljy suihkepullossa (on riittoisa ja helposti levittyvä), rintapumppu (äidille) lisään jos tulee mieleen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat