Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras etelän lomakohde, missä olet käynyt, ja miksi?

Vierailija

Nimim. matkakuume vaivaa

Kommentit (8)

Vierailija

KREIKKA-CORFU-MORAITIKAMukavia ihmisiä, syyskuussa lämmintä reilu +25astetta, kauniita maisemia, hyvät shoppailu mahdollisuudet, voi omatoimisesti kiertää saarta skootterilla, autolla, mönkijällä tms eli liikenne oli rauhallista ja tiet selkeästi kartoilla, todella hyvää ruokaa ja viiniä, suomea halvempi hintataso, mukavia ravintoloita ja kuppiloita, kaunis luonto, hyvät rannat, kivoja retkimahdollisuuksia yms ymsPORTUGALI-MADEIRA-FUNCHALTodella hyvää ruokaa ja vielä parempaa viiniä, mielettömän kaunis luonto, mukavia ihmisiä, kivoja kauppoja, ravintoloita ja kuppiloita, hyvät liikuntamahdollisuudet esim. lähteä kävelemään levadoja (kastelukanava) pitkin, kivoja retkikohteitamiinukseksi laittaisin vaihtelevan ilmaston (suuret korkeuserot), kapeita vuoristoteitä, joita en ainakaan uskoltaisi lähteä ajamaan, mutta taksit eivät muistaakseni paljoa maksa, rantoja ei tällä saarella ole, mutta naapuri saarilla on ja niihin pääsee esim. veneretkellä. Suosittelen kyllä, miinukset ovat hyvin pieniä.

Vierailija

+ leppoisa rantalomakohde

+ ihanat rannat

+ palvelut pelaa

+ Palma on aivan ihana kaupunki

+ lyhyet lentomatkat- Ei ole halvimmasta päästä.

Vierailija

saat kaksi karpasta yhdella iskulla. voit nauttia turisti-matkakohteen helppoudesta ja jos haluat, voit helposti junalla kulkea esim. Malagaan ja oppia kulttuuria toisesta nakokulmasta.

IKI-IHANA paikka tuo espanjan maa!

Vierailija

On niin jumalattoman kaunista! Siis niin vihreää joka puolella ettei voi kuvitellakaan.Sellaista luontoa ei muualla näe yhdistettynä vielä lämpöön, joka riippuu vuodenajasta tosin.Suosittelen!

Uusimmat

Suosituimmat