Millä viikoilla tuplat vielä vaihtaneet asentoa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä siis rv24 ja toinen pt ja toinen poikittain. Näin ovat olleet jo useemman vikon ja maha tuntuu olevan jo niin täyteen ahdattu että vieläköhän mahtavat vaihtaa asemiaan?

Kommentit (9)

Vierailija

jos tahtovat. Meillä a-poika oli koko ajan rt, mutta b-poika vaihtoi asentoa rt - pt väliä joka ultraan. Loppujen lopuksi olivat A-poika rt ja B-poika pt, kun synnytyksen aika tuli. Mutta kun A tuli ulos, niin B:lle tuli riittävästi tilaa ja heitti itsensä vielä ympäri ja näin sain synnytettyä molemmat todella sujuvasti raivotarjonnassa. Lääkäri kyllä piti kaksin käsin kiinni B-pojasta vatsan päältä ettei enää käänny takaisin perätarjontaan.

Vierailija

Eli A oli ennen rt:ssa nyt pt:ssa ja B oli pt:ssa nyt rt:ssa! en yhtään kyl tiedä koska ovat voltit tehneet, ilmeisesti yöllä kun mitään en ole huomannut;) Mut viikkojen 25-30 välillä. Ja kysyin lääkäriltä et voiko vielä tilanne muuttua, sanoi et ei hän osaa sanoa miten päin ovat ens viikolla, mut ilme näytti siltä et ei ne enää kauheesti siellä kääntyile!

Itselläkin jo yli 3kg vauvaa mahassa ja kyllä se tuntuu, potkutkin on enemmänkin käsien ja jalkojen " pyörittelyä" , ei varmaan enää ole sillain tilaa potkia.Rölli-peikko ja melskaavat tytöt rv30!!!

Vierailija

...ja hän sanoi, että rv. 34 saakka on realistisesti mahdollista ajatella että vauvat kääntyvät jos vettä on vähintään normaali määrä. No, eiväthän nuo mihinkään kääntyneet vaan poikkitilakin pyörähti ihan viimeisillä viikoilla (rv. 36?) perätilaan velipojan viereen ja perätilassa hedät sitten loppujen lopuksi synnytin.

Vierailija

poika A oli rt:ssä viikosta 27 asti mutta neiti pyöriskeli ja oli vaikka miten päin välillä. Jos nyt oikein muistan niin se oli viikolla 35 kun pyörähti perätilaan ja viikolla 36 olikin sitten taas jo oikeinpäin ja siitä lähtien sitten pysyi siinä,vähän oli poikkisuunnassa mutta pää oli selvästi alas. isoina mahtuvat selvästikkin kääntymään kun syntyessään rv 39+4 neiti oli 3330g ja velikin 3230g, eli rv 36 tyttö ollut varmaan hitusen alle 3 kg.

martina ja lapset 1v5kk

Vierailija

kun meidän pikku neiti (b-vauva) päätti lopulta kääntyä raivotarjontaan ja pysyikin noin loppu ajan.Dummy + kaksikko (5,5 kk)

Vierailija

mun 2.2 kg b-vauva kääntyi raivotilaan viikoilla 39+1 päivää ennen synnytystä....sitä ei uskottu tapahtuvan mutta niinhän siinä kävi!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat