Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

SIIS KÄYTTÄÄKÖ JOKU OIKEESTI VIELÄ KERTISVAIPPOJA??!!

Vierailija

JOKU TOSSA KERTOI OSTANEENSA CITTARISTA TARJOUSVAIPPOJA. mINÄ EN ENÄÄN MISTÄÄN HINNASTA RUPEIS KÄYTTÄMÄÄN OMILLA LAPSILLA KERTIKSIÄ!!!

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Huh huh mitä hörhöilyä ja epätaloudellista veden ja sähkön hukkaamista. Mahtaa olla kovat sähkölaskut kun kone hurraa päällä koko ajan! Ja vaipat narulla se vasta ihana näky onkin! Tosi hygieenistä muutenkin koko touhu, huh, varmaan lapsen ihana olla paksuissa pöksyissä ja pissat tuntuu iholla heti kun semmoiset lirahtaa.

Vierailija

Meillä on kestot, mutta ton ap:n otsikon luettuani teki mieli lähteä ostamaan kertiksiä. Älä viitsi ap. ihan oikeasti tehdä hallaa hyvälle asialle.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Ihan varmasti suurin osa äideistä käyttää kertakäyttövaippoja. Jos olet ikinä käynyt ruokakaupassa tai siis paremminkin: jos joskus tapahtuu sellainen ihme että astut ulos umpiostasi ja menet ruokakauppaan, niin kävelepäs sen lastentarvikehyllyn ohitse. Tutki tarkemmin mitä sisältää pakkaukset joiden kyljessä lukee esim. Libero tai Pampers....
En kyllä ole ap.

Mutta siis saahan isoissa marketeissa sieltä jotain ruokalappuja tietty ja lusikoita, mutta niitä saa muualtakin (ja on tullut hankittua muualta). En ole kai koskaan ostanut mitään marketin vauvahyllystä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat