miten nopeaa uusi ivf-hoito passin jälkeen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

eli miten pian voi ajatella ivf-hoidon aloittamista epäonnistuneen PASsin jälkeen. Itselläni lääkkeellinen PAS-hoito nyt meneillään, alkioita on vain kaksi ja tässä pelkään jo ettei ne selviä edes sulatuksesta joten henkisesti valmistaudun jo seuraavaan ja viimeiseen IVF-hoitorumbaan.Tuoresiirroista on kaksi kertaa tulostakin syntynyt joten ehkä paremmat mahikset sillä keinolla.

Eli voikohan IVF:ää ajatella jo seuraavaan kiertoon, onko kokemuksia?

Kommentit (2)

Vierailija

Uuden IVF-hoidon voi aloittaa suoraan PASsin jälkeisessä kierrossa. Itselläni oli kaksi lääkkeellistä PASsia peräkkäisissä kierroissa ja kun kumpikaan ei onnistunut, heti seuraavassa aloitettiin uusi IVF-piikitys lyhyen kaavan mukaan.Oma lääkärini sanoi joskus, että lääkkeellinen PAS-kierto olisi elimistölle ihan lepoa vastaava tila, koska siinä ei varsinaisesti rasiteta kroppaa mitenkään.

Vierailija

Itsellä ei onnistunut siirto passissa(yksi ainoa alkio oli pakkasessa) ja hoitaja sanoi, että voi ilmoittautua seuraavasta kierrosta ivf:ään ellei lääkäri toisin ilmoita ( eli soita) ja minun kohdalla lääkäri ei soittanut joten voisin ilmoittautua, mutta taloudellisista syistä on pakko lykätä muutamalla kuukaudella.

Eli voi päästä hetikin, mutta voi olla eri paikkakunnilla eri käytäntö.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat