Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

eli miten pian voi ajatella ivf-hoidon aloittamista epäonnistuneen PASsin jälkeen. Itselläni lääkkeellinen PAS-hoito nyt meneillään, alkioita on vain kaksi ja tässä pelkään jo ettei ne selviä edes sulatuksesta joten henkisesti valmistaudun jo seuraavaan ja viimeiseen IVF-hoitorumbaan.Tuoresiirroista on kaksi kertaa tulostakin syntynyt joten ehkä paremmat mahikset sillä keinolla.

Eli voikohan IVF:ää ajatella jo seuraavaan kiertoon, onko kokemuksia?

Kommentit (2)

Uuden IVF-hoidon voi aloittaa suoraan PASsin jälkeisessä kierrossa. Itselläni oli kaksi lääkkeellistä PASsia peräkkäisissä kierroissa ja kun kumpikaan ei onnistunut, heti seuraavassa aloitettiin uusi IVF-piikitys lyhyen kaavan mukaan.Oma lääkärini sanoi joskus, että lääkkeellinen PAS-kierto olisi elimistölle ihan lepoa vastaava tila, koska siinä ei varsinaisesti rasiteta kroppaa mitenkään.

Itsellä ei onnistunut siirto passissa(yksi ainoa alkio oli pakkasessa) ja hoitaja sanoi, että voi ilmoittautua seuraavasta kierrosta ivf:ään ellei lääkäri toisin ilmoita ( eli soita) ja minun kohdalla lääkäri ei soittanut joten voisin ilmoittautua, mutta taloudellisista syistä on pakko lykätä muutamalla kuukaudella.

Eli voi päästä hetikin, mutta voi olla eri paikkakunnilla eri käytäntö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat