Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olemme saaneet asumisoikeusasunnon järjestysnumeron keväällä ja nyt mietityttää se, kuinkahan nopeasti asunto on mahdollista saada. Asuntojen tarjoajat eivät suostu antamaan mitään arviota asiasta, ympäripyöreesti vaan toteavat, että isoja asuntoja irtoaa helpommin kuin kaksioita/kolmioita (olemme hakemassa rivarineliötä Espoosta). Olisiko täällä jollakin omakohtaista kokemusta, kuinka nopeasti asunnon voi saada. Ja nimenomaan niin, että järjestysnumero on suhteellisen vastikään hankittu.Toki varmasti riippuu paljon asunnon sijainnista, kuinka nopeasti asuntoja voi saada, mutta kyselenpä nyt kuitenkin :-)Kiitokset kaikille kommentoijille jo etukäteen!

Kommentit (2)

Oletteko laittaneet hakemukset kaikille yhtiöille joilla on asumisoikeustuotantoa Espoossa? Ainakin YH-Rakennuttajien sivuilla näkyi olevan vapautuvia rivarineliöitä kaksi Espoossa. Toinen oli jo vapaana ja toinen vapautuu joulukuussa.

Tarjoajiahan on monta mutta luulisin että ainakin tuoho jo vapaana olevaan voisi olla hyvät mahdollisuudet päästä jos se vaan teitä miellyttää. YH-Rakennuttajista minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta mutta me olemme asuneet ASO-kodissa jo vuodesta 1986 ja hyvin olemme viihtyneet. Asumme myös neliössä ja tilaa on kivasti kahden lapsen kanssa.

Useimmille asumisoikeuskoteja tarjoaville voi laittaa netin kautta hakemuksen kuten myös tuonne YH-Rakennuttajan kohteisiinhttp://www.yhrak.fi/index.asp?language=1&klik=0Käypä katsomassa tuolta sivuilta ja laita hakemus jos vaikka pääsisitte sitten esittelyyn. Onnea asunnon hakuun!

Aikoinaan me saimme aika nopeasti tarjouksia sen jälkeen, kun olimme saaneet järj.numeron. Aika paljon tuli nimenomaan uudiskohteista esitteitä. Siinä voi vaikuttaa sisustukseen ja halusimme lattialämmityksen kylppäriin. Haimme neliötä ja Espoosta. Tästä on aikaa n. 5 vuotta. Nykyään asumme omakotitalossa, mutta oli ihan hyvä välivaihe, kun ei ollut vielä omaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat