Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Otatteko äitiyspakkauksen, jos esikoisen ja toisen lapsen ikäero on n. kaksi vuotta? En osaa oikein päättää, että otanko pakkauksen vai en, kun esikoiselta on tallessa äitiyspakkauksen tavarat lukuunottamatta muutamia bodeja ja potkareita, joita ollaan annettu eteenpäin.

Kommentit (11)

Esikoiselle nyt tietenkin otin. Sitten esikoisen ja kakkosen ikäeroksi tuli 1v6kk ja otin taas pakkauksen. Tokalla ja kolmannella ikäeroa on 2v ja myös kolmannelle otin pakkauksen, kuin myös neljännelle ja viidennelle. Musta on hauskaa antaa jokaiselle sitten joskus omat pakkauksen puvut " talteen" kun lapset ovat isompia, ja toisaalta se raha minkä saisi pakkauksen tilalle, on niin pieni summa ettei sillä paljon vaatteita ostella. N myöskin sisaruksilta jää kamalasti vaatteita pienemmille, joten halusin kaikille jotain omaa, ja pakkauksen vaatteet, ovat nyt sitä omaa:)lilla79 & vimpulat 33+4??kait

Meillä lapsille tulee ikäeroa 1v 7kk ja pakkauksen vaatteet olivat (ja ovat edelleenkin) kovassa käytössä esikoisella. Pakkaus on kerinnyt uudistua joten vaatteet ovat erilaisia kuin edellisessä joten senkään puolesta ei tule ongelmia että olisi kahdet samanlaiset. Sitäpaitsi tää uudempi pakkaus näyttäisi olevan kivempi...Pirpana80 rv 10+0

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi ihmeessä? Meillä ainakin pakkauksen vaatteita pidettiin niin vähän, että jos uusi vauva tulisi, mielelläni ostaisin hänelle juuri sellaisia ihania vaatteita kuin itse haluaisin.

Mitä siellä pakkauksessa on? Kylpyvesimittari, kynsisakset ja makuupussi. Jos kaikki on esikoiselta tallessa, niin miksi ottaa samanlaisia uusia taas nurkkiin pyörimään.

pakkauksen myös toiselle, esikoinen tämän syntyessä 2v 3kk. Meillä esikoinen oli keskonen, joten noi pakkauksen vaatteet otettiin käyttöön vasta 5kk:n iässä ja ovat kovasti nuhjuisia ja ruokatahrojakin on, vaikka oon koittanu niitä pestä.

Kyllähän siellä vähän turhaakin tulee, esim. esikoisen makuupussi olisi vielä ihan käyttökelpoinen samoin haalari, mutta minä myös haluan kerätä lapsille omat pakkaukset, jotka annan niille, kun itse saavaf lapsia.Nassikat 79 ja rv 29+0

Meillä esikoisen ja kakkosen ikäero 1v 7kk ja nyt kolmanteen tulee pikkukakkoselle ikäeroa 2v 1kk. Ja kaikki nämä meinataan pärjätä yhdellä pakkauksella. ;)Meillä on käytetyimmät tarvikkeet (makuupussi, kirja, kylpymittari, harja, lelu, harsot, suurin osa vaatteista -> kotivaatteiksi) vielä sellaisessa kunnossa että menee kolmannellekin sen aikaa kuin tarvii. Toppapuku on jo ohueksi kulunut, mutta sitä en ihan pikkuisella ole pitänytkään.Kävin kesällä katsomassa sen nykyisen pakkauksen vaatevalikoiman ja suurin osa niistä oli sellaisia, ettei meillä kovasti käyttöä olisi. Eli malli tai kuosi olivat sellaisia, että kokemuksen rintaäänellä tiedän niiden jäävän meillä kaapin perälle. Tämäkin taitaa olla ihan perhekohtaista, että minkätyyppisiä vaatteita tykkää vauvalla käyttää. Kovin paljoa meidän ei hankintoja tarvitse tehdä, koska käyttökelpoista vaatetta on takuulla pikkuisen ekaksi vuodeksi (sekä tytölle että pojalle ;D) ja lahjojakin saattanee tulla jos entiset merkit paikkansa pitävät.Tässä meidän kokemus. Arvelisin tarpeen riippuvan paljolti siitä, mitä sieltä pakkauksesta tarvitsisi ja mitä on käyttökelpoisena jo olemassa.[b]Sumunen[/b] rv 30+3

...jostain ostaa pelkän äitiyspakkauksen laatikon? Ihan hassu ajatus, mutta jos saisi, niin taitaisimme tälle toiselle lapselle ottaa sen 140 e ja ostaa sillä mm. tuon laatikon.Haluaisin sinne kerätä muistoja lapselle ja se laatikko olisi siihen paras.Todellisuudessa meillä taitaa käydä niin, että otamme pakkauksen vaikka aikalailla esikoisen vaatteet ovat vielä käyttökelpoisia.

En kuitenkaan, usko, että me otamme pakkausta. Meillä kaikki edellisen pakkauksen tavarat uutta vastaavassa kunnossa, koska suoraan sanottua, niitä ei tullut kovin paljoa käytettyä. Vaatteita tuli lahjoina, käytettyinä ja lainaksi niin paljon ja olivat mieluisampia meille, kun nuo pakkauksen vaatteet.

Taidan siis ottaa rahana ja jos jotain tarvitsen entisten tavaroiden lisäksi, niin kierrän kirppareita, joilta löytyy tosi ihania juttuja ja halvallakin!

Onhan se ihana ja siksi vähän mietin vielä, mutta ei meillä kyllä oikeasti ole mitään järjellistä syytä sitä ottaa. Esikoiselta on kaikki vielä hyvässä kunnossa, osa vaatteista täysin käyttämättömiäkin. Muutenkin meillä on pieniä vaatteita tosi paljon, mutta esim. turvakaukaloa ei (esikoiselle oli lainassa), että käytämme varmaan ne rahat mielummin siihen.

ja otimme ehdottomasti pakkauksen, vaikka isosisko on pikkuisen syntyessä vasta 1,5 v. Vaatteita kyllä olisi, mutta on ihanaa saada myös tälle toiselle pienelle oma pakkauksensa. Me kyllä käytettiin tosi paljon äitiyspakkauksen vaatteita ja niin aion tehdä nytkin. Ja koska esikoinen on tosi pikkuinen, käyttävät molemmat ensi talvenä äp-haalareita rattaissa. Ja toisaalta, mun mielestä se 140 on aika pieni summa. Pakkauksen saaminen tuntuu niiin paljon ihanammalta!

Ja otin pakkauksen koska kaksoset tulossa, mut jos olisi vain yksi tulossa niin en olisi ottanut pakkausta. Meillä kaikki tarpeellinen, kuten peitto,haalari,pyyhe yms. vielä esikoisen pakkauksesta tallella niin en olis tarvinnut. Nyt tosiaan tarvi ottaa et saa toisellekkin vauvalle peiton ja pyyhkeen yms. mitkä ovat aikas kalliita ostaa (otin kylläkin vain uhden pakkauksen)!Rölli-peikko ja tylpykät rv 30

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat