Seuraa 

Haluan viimeiseen asti olla poraamatta reikiä kylppärin kaakeleihin, joten vinkkejä shampoopullo ym. säilytykseen? Entäpä pyyheliinat ja saunatakit? Penkki, jole kori on yksi vaihtoehto, samoin pystynaulakko tekstiileille. Muita ideoita tai kokemuksia?

Kommentit (6)

Meillä on pari sellaista imukuppitelinettä, ja ovat nyt 1,5 vuotta ainakin pysyneet seinässä. Eivät kyllä olleet mitään halpoja rimpuloita, vaan niissä on monta isoa imukuppia. Ja tietysti pitää huolella kiinnittää puhtaaseen kaakeliin. Mutta siis asian ajavat paremmin kuin uskoinkaan. Samoin pyyhekoukku meillä on imukupeilla ollut yhtä kauan seinässä.


Meillä on suihkussa sellainen pystyteline, putki joka pingotetaan katon ja lattian väliin (putkessa semmoinen kierresysteemi). Siinä putkessa sitten hyllyjä shampoita varten. Tuo on minusta kätevä. En kyllä yhtään muista, mistä oltais ostettu... mutta luulis jostain tuommoisia vielä löytyvän.Netistä löytyi tuollainenkin, en tiedä kuinka kätevä on, mutta hauskan näköinen:http://www.wihonen.fi/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=128

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Anttilasta hankin joskus meille sellaisen suihkuseinän päälle ripustettavan hylly-naulakkosysteemin. Suihkun puolella siis pari hyllyä ja koukkua ja toiselle puolelle jää pari pyyhekoukkua. Imukuppien pysyvyyteen en usko.T: Yniäinen

meillä on myös tuollainen seinän ja katon väliin pingoitettava nurkkahyllykköjutska. Ostettiin omamme Ellokselta mutta Prismassakin niitä olen nähnyt. Erittäin kätevä, ja mukavasti hyllytilaa :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat