Seuraa 

Huomenta!Tällä kertaa Jyväskylässä etsimässä vaatteita itselle ja tulevalle vauvalle. Myös itkuhälytin on ostoslistalla...Uusimmassa vauvassa silmään pisti Doro-merkkinen systeemi mut niiden (www.doro.fi)nettisivulla ei ollu itkuhälytintä mainittu ollenkaan eikä siis jälleenmyyhiä. Onko kenellä tietoa mistä sais? Pitääkö puhelinliikkeeseen mennä kysyy?Osaako kukaan kerota suuntia (osoitteita) mistä löytyy Jyväskylässä parhaat soppalupaikat? onko H&M:llä vielä äitiysvaatemallisto? En ole paikkakuntalainen.

29+2

Kommentit (1)

Lainaus:

Pitääkö puhelinliikkeeseen mennä kysyy?Osaako kukaan kerota suuntia (osoitteita) mistä löytyy Jyväskylässä parhaat soppalupaikat? onko H&M:llä vielä äitiysvaatemallisto?
Puhelinliikkeeseen??? Ei kai nyt sentään... Tällä on keskustassa muutama vauvaliike mm. [b]JK[/b]:ssa (eli Jyväskeskus) löytyy Submarinen takaa ja toinen minkä muistan löytyy [b]Torikeskuksesta[/b], eka kerros ja aika perällä... menennään sen yhden kahvilan ohi mikä on liukuportaiden vieressä.

Kaikki parhaimmat liikkeet onkin ihan keskustassa! Tää kun on niin pieni kaupunki :)

Ja juu on [b]H&M[/b]:llä edelleen äitiysvaatemallisto, toisessa kerroksesssa (ja H&M on juuri siinä JK:ssa!!)Hyvää shoppailua täällä Jyväskylässä =) ja tervetuloa ;)Kaisa 39+6

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat