Musta on tullut pihi!

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

ja on pahemmasta päästä. En uskaltais lähtee minnekään nyt ennenkuin saadaan lääkitys kohdalleen ja taudin todellinen laatu ja vakavuus selviää, kun kerran viikossa ollaan sairaalassa... Pahalta näyttää. Onneks suurimmalla osalla menee ohi muutamissa vuosissa. Mutta tuli mieleen, et vois olla pahempaakin, esim syöpädiagnoosi, joten kai sitä pitää olla onnellinen et on " vaan" astma, vaikka hemmetin paha onkin...

Vierailija

Huomenna voit sairastua, tai vaikka lapsesi sairastuu kroonisesti, ja et voi lähteä risteilylle vaikka seuraavaan viiteen vuoteen. Sillon se ainakin menee hukkaan. Joten varaa se ja lähde nyt kun voit.

T kroonisesti sairaan lapsen äiti

Vierailija

Nyt lapsi on jo koululainen. Välissä oli monta astman kannalta hyvää vuotta, mutta tänä syksynä joutui sairaalaan pariksi päiväksi rajun astmakohtauksen takia. Ei mua kyllä matkustelu pelota. Lääkkeet on tietty aina mukana, ja kyllä lääkäriin pääsee missä vain jos hätä on.

t. ap

Vierailija

Säästelen niitä pisteitä jotain muuta lomaa varten... Tää varmaan alkoi siitä kun päätin järkeistää rahan käyttöä: ensin luottokortit veks, sit vähän joka kk säästötilille, sit vähän enemmän sinne säästötilille. Iloitsen kun voin lykätä kaupassa käyntiä vielä päivä, tarpeellisiakaan vaatteita ei oikein raaskisi hankkia ym. ym.Mut toi Siljan bunusten pihtaaminen on jo ihan huippu!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat