Seuraa 

Tekeekö niin hienolla mitään tavallisen uunin lisäksi mikä mm grillaa, kypsentää, sisältää kiertoilmauunin ja höyrykypsentimen?

Meillä uuden mikron hankinta edessä ja eräässä vaihtoehdossa olisi ainakin nuo toiminnot mutta onko se sen (ja hinnan) väärtti?

Tähän asti pärjätty paremmin kuin hyvin tuolla keraamisella kiertoilmauunillamme mikä meillä on ja se toimii moitteettomasti kun vasta 2v ikää. Mikroa käytän lähinnä vain jos tarvitsee sulattaa tai lämmittää jotakin nopsaan eli siinä mielessä sen ei tarvitse kovin kummoisia toimintoja sisältää mutta...

Niin ja minkä hintaisia sellaiset " perus" mikroaaltouunit nykyisin ovat?

Miten teillä?

Kommentit (4)

Samsung- merkkinen ja tyytyväisiä ollaan oltu. Siinä ei oo mitään ylimääräisiä juttuja, grillejä tai muita, kun ei niitä kuitenkaan käytettäis. Lähinnä käytän mikroa sulattamiseen ja illalla kuopuksen puuron tekoon. Mutta tuo mitä lintu jo sanoi, niin digitaalinen mikro kyllä kannattaa ostaa! Saa tarkan ajan laitettua. Meillä tuo perusmikro maksoi n.150euroa.

on merkiltään Sharp ja on toiminnut todella hyvin.

Se on ainakin yli 5 vuotta vanha kone.

Siitä löytyy kaiken maailman tavat käyttää mikroa.Lämitän sillä pojalle ruokaa päivittäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä on tuo käyttö niinikään pelkkää sulattelua ja lämmitystä joten perusmikron aion ostaa jatkossakin.olen joskus kokeillut tehdä ruokaa ja leipoa mikrossa mutten kokenut sitä mitenkään helpommaksi tai nopeammaksi kuin tavallisen tapaan tehtynä. päinvastoin ärsytti kun muutaman minuutin välein piti olla sekoittelemassa ja laittamassa taas pari minuuttia lisää aikaa jotta pääsi taas sekoittamaan *huoh* helpompi hämmentää kattilassa aina ohimennen!

on vajvaanvuoden ikäinen mikro, jossa grillitoiminto, en oikein tiedä onko muuta, kun en ole perehtynyt. Itse kanssa lämmitän joskus jotain ja toisinaan sulatan . Muuta en kaipaa. Tosin yksi asia, miä on kyllä ehdoton, on se, että mikro on digitaalinen, eli saa laitettua aikaa ihan sekunneissa. Hintaa oli n. 150 euroa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat