Seuraa 

Onko kenelläkään kokemusta Pikkupingviinissä myytävistä Filuu z8 kolmipyöräisistä yhdistelmistä? Millaiset ne on käytössä, saako niissä lukittua etupyörän (siis onko se kääntyvä)? Ovatko hyvät jo vastasyntyneelle? Tietääkö kukaan myykö samaa merkkiä jokin liike Turun seudulla, jotta rattaita pääsisi katselemaan ja testailemaan. Myös kokemuksia muista kolmipyöräisistä otetaan kiitollisena vastaan.

Kommentit (4)

Me kävimme katsomassa kyseisiä rattaita paikanpäällä, koska asumme suht lähellä. Olimme siihen asti katselleet siellä sun täällä mutta kun näimme rattaat ja kokeilimme niitä niin siihen jäi katselut. Totesimme ne kokeilun ja tutkiskelun perusteella omalla kohdallamme sopivammiksi kuin mitkään muut vastaavat joita olemme katselleet.Se etupyörä on kiinteä eli sitä ei saa kääntymään. Renkaat ovat hyvät, koska ei tarvitse pumpata ilmaa. Meillä on pituuseroa 15cm, silti molempien oli hyvä työntää rattaita (säätövaraa) eikä pidemmällä miehellänikään jalat osuneet rattaisiin reippaassakaan kävelyssä, niin kuin esim Emmaljungissa. Myös tavarakoria oli helpompi käyttää kuin monissa muissa merkeissä ja se oli tilava ja tavarat eivät pääse tippumaan.Rattaat oli helppo taittaa kasaan ja kevyet nostaa autoon, minäkin nivelvaivoista kärsivänä sen pystyin tekemään. LA on maaliskuussa, joten odottelemme vielä vähän aikaa ja sitten tilaamme ne.

taimi02:

Lainaus:


Oliko noissa vaunuissa millainen se kantokoppa?? Oliko tukeva? Millaiset kankaat oli rattaissa?? Hylkiikö kosteutta ja likaa??
Vaunuissa oli pehmeä kantokoppa josta saa myöhemmin jalkapussin. Mielestäni koppa oli kuten kaikissa muissakin vaunuissa joissa on pehmeä koppa. Pohjalevyn saa otettua pussista pois.Kankaat olivat vettä ja likaa hylkivät ja irroitettavissa pesuun. Taskuja oli riittävästi ja säädettävä ilmastointiaukko löytyi myös. Kuomun takaosan sai avattua tarvittaessa kokonaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostimme pitkän vertailun jälkeen kyseiset yhdistelmät viime keväänä. Ainoana erona Z8 ja Skaterin välillä oli muutama satanen hintaeroa ja Z8 eduksi parempi varustelu. Olemme olleet todella tyytyväisiä! Ja kankaat tosiaan hylkii vettä, sekin tuli puolivahingossa testattua : / Kantokoppaa ollaan kohtapuoleen muuttamassa lämpöpussiksi. Siitä otetaan vain kovikkeet pois. Se tavarakori on tosiaan aika iso, eikä tavarat sieltä tipu. Renkaat ovat olleet aivan loistavat käytössä, tosin talvikäyttö vasta edessäpäin. Mitään negatiivista sanottavaa en keksi, me olemme olleet todella tyytyväisiä! Eikä ole samanlaisia jokaisella vastaantulijalla ; )

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat