Ihmettelen kaverin käytöstä....

Vierailija

Meidän piti tavata alkuviikosta, hän soitti ja peruutti vedoten väsymykseen ja sanoi että tulee seuraavana päivänä heti aamusta. No seuraavana päivänä odottelin tonne klo 13 asti ja sitten soitin hänelle... Ei vastaa puhelimeen! No ajattelin että ehkä hänellä oli joku juttu kesken vauvan kanssa tms. odottelin että soittaa pian takaisin. Nyt on lauantai eikä ole vieläkään soittanut??? Mikä mättää, olenkohan mahdollisesti tehnyt jotain loukkavaa tms. Puhelimessa maanantaina oli kyllä ihan normaalin kuuloinen.

Taustatietona kerrottakoon, että tällä kaverilla on taipumusta peruuttaa treffit aina viime tipassa, mutta aina ennen on perunut eikä jättänyt tällai roikkumaan....Tekis mieli soittaa ja kysyä et missä mennään, mutta jotenki tuntuu tunkeilevalta, kun yritin kuitenkin soittaa siloin tiistaina ja hän ei vastannut soittoon taikka soittanut takaisin....

kertokaa mitä teen.

Kommentit (12)

Vierailija

Mua aina hävettää kun perun viime tipassa, siksi en yleensä sovikkaan mitään vaan lähden extempore koska en halua AINA perua ja tuottaa pettymystä.

Vierailija

Jos sitä tosiaan hävettää, eikä itse kehtaa soittaa. Kerroit hänen olevan väsynyt, voisiko olla synnytyksenjälkeinen masennus puhkeamassa ? Tällöin tulee usein , " ei se halua enää edes kuulla minusta " fiiliksiä, eikä ole itsellä voimavaroja tai uskallusta soittaa. ( ei kyllä ole omakohtaisia kokemusta musta tystävälläni oli )Tai jos jotain on tapahtunut( esim vauva sairastunut ). Soitamalla osoitat vain välittäväsi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat