Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eihän se ollut yhtään musikaalinen ehkä just söpö....ja ääniäkin sai enemmän kuin Jenni tai Bettina, jotka osasivat laulaa.

Kommentit (16)

Katsojat äänestävät juuri niiden kriteerien mukaan kuin itse haluavat. Kukaan ei pysty vaatimaan, että he äänestäisivät parasta laulajaa!Vastaus kysymykseesi: Ville Sariola kostuttu paremmin kohdeyleisönsä pöksyt kuin häntä paremmat laulajat.

...miksi helvetissä se ei voi vetää niitä hiuksia pois silmiltä!!!! Ärsyttävän näköistä kun jatkuvasti roikkuu puol fledaa silmissä....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

laulaa ei osannut ainakaan tällä kertaa. Mutta täytyy sanoa että jos olis ikää mulla 15v vähemmän ois kyllä jalat täällä tutissu :)Onneksi ei päässyt jatkoon, olisi ollut todella epäreilua niitä kohtaan jotka osaavat laulaa.

että tuomaristo voi noin paljon olla jonkun tietyn puolella ja vaikuttaa yleisöäänestykseen. Samalla tavallahan viimeksi Hanna Pakarista hehkutettiin alkukarsinnoista lähtien....

Tuollaiset kommentit, kuten eilen jotenkin sinne päin, että vaikka osaat hyvin laulaa, niin jään silti miettimään, että olisiko sinulla jotain annettavaa laulajamarkkinoilla, vaikuttavat takuuvarmasti äänestäjiin.

Ville Sariola lauloi koko biisin niin epäpuhtaasti, että hän todella erottui tästä ryhmästä paljon heikompana kuin muut. Mutta toden totta, pikku tytöille riittää söpöt kasvot tässä kisassa. Ja tämähän onkin idolikisa, eikä mikään laulutaitokilpailu.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat