Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun lähdit synnyttämään toista, niin miten esikoisen vieminen hoitoon käytännössä sujui?

Vierailija

Me viemme pojan (2,5 v) sitten varmaan isovanhemmille. Mietityttää vaan että kuinkahan kiire siinä tulee kun toista lähtee synnyttämään, ja miten (aika herkkä) poikamme mahtaa suhtautua tilanteeseen kun tohinalla lähdetään ja äiti tuskissa (?). Toivottavasti lähtö ei tule keskellä yötä. Kassi ainakin pitää olla valmiiksi pakattuna... Miten teillä muilla meni?

Kommentit (5)

Vierailija

Lähtö voi olla aika tohinaa, mutta toisaalta useinhan noi kestää, voihan pojan illalla jo viedä isovanhemmille jos alkaa tuntua että tulee edes pieniä suppareita.

Vierailija

kannattaa esikoiselle kertoa jo etukäteen että voi olla aika kiire sitten kun vauva alkaa tulla ja äiti voi olla vähän omituinen, mutta ei tarvitse olla peloissaan. Eli niin paljon kuin esikoinen ymmärtää niin selittää etukäteen jo, ettei sitten pienen tarvi olla paniikissa. :)

Vierailija

meille. Mä en jaksaisi kahden pienen kanssa :(

Tuo kylä kuulostaa hyvältä, että soitatte mummon teille kun lähtö tulee, varsinkin jos yöllä pitää lähteä. Ja ei kait sitä lasta yöllä sitten ole pakko herättää jos mummo tulee? Yritä purra hammasta suppareihin, jotka tulee kotona ja lähtekää sairaalaan kun et enään voi olla karjumatta ;)

Vierailija

Jos lähtö yöllä niin mummo tulee meille, jos päivällä niin viemme lapsen mummolaan. Kassit on pakattu niin äidille kuin tyttärelle.

Uusimmat

Suosituimmat