Seuraa 

Elikkästä, voiko jauheen sekoittaa keittämättömään veteen? Mulla ei nyt ole sitä pakettia nenän edessä, jotta voisin siitä lukea... Jos jauheen voi sekoittaa hanaveteen, niin, kylmäänkö veteen? Voikos tämän tehdä jo 4kk vanhalle vauvelille vai pitääkö vesi vielä keittää? Poika on syönyt jo reilun kuukauden kiinteitä. Yleensähän sanotaan, että kun aletaan syödä kiinteitä, niin vettä ei tarvitsisi enää keittää.

Kiitos, jos viitsitte vastata!

Kommentit (2)

Jos ei kerran vettä tarvii enää keitellä, ei kai ole mitään estettä sille, että tekee maidon hanaveteen. Kannattaa kai kuitenkin käyttää kylmää vettä, jossa on vähemmän bakteereja?

Päätät itse keitätkö vauvasi veden, me ei enää 3 kk jälkeen keitetty (esim. jos sai vesihuikan autossa tms.). Mutta ei saa koskaan käyttää hanasta lämmintä eikä edes haaleaa vettä!Ihan kylmää juomaa vauvan ei ehkä ole kiva juoda, eli voit ottaa kylmää vettä hanasta, sekoittaa jauheen siihen ja sitten laittaa pullon vähäksi aikaa lämpimän vesihanan alle. Että olisi edes huoneenlämpöistä. Tosin jotkut vauvat voi tykätä kylmästäkin maidosta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat