tampere ja siellä uusi eurooppa

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Millainen alue on tämä? Päiväkotia/koulua? Kulkeeko sinne asti kaupungin bussi? kauppoja? Ym ym ym??Tämäkin alue kun kiinnostaa niin olisi mukava saada tietää millainen paikka se lapsiperheele oikein olisi?

Kommentit (4)

Vierailija

Ollaan itse kohtapuoliin muuttamassa Tampereelta Lempäälään. Näissä Tampereen naapurikunnissa toimii yleisesti ottaen palvelut paremmin kuin Tampereella. Lempäälään rakennetaan tällä hetkellä hurjasti, joten koulut ja päiväkodit pullistelee. Lempäälästä on lostavat kulkuyhteydet moottoritietä Tampereelle. Uudesta Euroopasta keskustaan hurauttaa jopa alle 10min. Bussit kulkee vanhaa Lempääläntietä, joten osasta Uutta eurooppaa saattaa kertyä kävelymatkaa tien varteen. Höytämöön, Uuden Euroopan " naapurilähiöön" , menee myös harvakseltaan bussi, jonka pysäkki saattaa olla lähempänä. Sääksjärven keskustassa on kirjasto, kauppa, koulut ym. palvelut. Sinne kertyy Uudesta Euroopasta matkaa ehkä 1-3km asuinpaikasta riippuen. Nyt aletaan vähitellen rakentamaan Vuoreksen uutta suurasuinaluetta Tampereen ja Lempäälän rajalle. Sen pitäisi olla valmis noin 10 vuoden kuluttua. Se tulee mullistamaan varmasti myös Uuden Euroopan aluetta, eikä palvelut ja liikenneyhteydet ainakaan huonone! Plussana Lempäälässä on myös vuoden päästä valmistuva Ideapark, ensimmäinen kunnon sisäostoskeskus Tampereen alueella.

Vierailija

Kiitos vinkistä.Olen aina luullut että se on tamperetta ja nyt eräät tutun tutut ovat myymässä sieltä taloaan pois.Mutta edelleen vinkkejä:) Millainen on lempäälän uusi eurooppa? Entä yleensäkin lempäälä? Onko lempäälän talous millaisella pohjalla?

Vierailija

mikä on tietysti hyvä liikkumisen kannalta. Mutta toisaalta; se autojen ääni myös kuuluu... Eihän seinien läpi varmaan äänet kuulu, mutta kävelen toisinaan Uuden-Euroopan maisemissa ja liikenteen äänet tosiaan kohisee korvissa. Tämmöinen asia voi vaikuttaa, jos rakastaa hiljaisuutta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat