+++++++++Plussa tuli+++++++++

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ihmeiden aika ei ole ohi, 3 vuoden yrityksen jälkeen, takana 4 tuloksetonta inssiä ja ivf jonossa ollessa plussa pamahti!! ehkä juuri tuo rentous tässä kierrossa kun ei tarvinnu kalenteria kytätä tuotti tulosta. söin kyllä clomeja, ja edellisessä kierrossa tuli 3 munarakkulaa, joten vähän jänskättää jos siellä on useampi veijari :-)toivoa kaikille ja uskoa yritykseen!!

Kommentit (9)

Vierailija

Ja voihan tuo stressittömyys joitain auttaa, mutta jos oikeasti on jotain vikana niin yrittämättömyys ja yrityskään ei välttämättä auta asiaa.

Vierailija

piinailtiin kyllä. toivottavasti sinäkin pääset mahd. pian odottajien puolelle!! siellä on mukavasti tilaa vielä, varsinkin 30-kymppisille :-)

Vierailija

Joskus se pitkä odotus palkitaan...aivan mielettämän hieno juttu! Itsekin toivon, että seuraava hoito toisi plussan(kolme inssiä jo tehty). Me ollaan tavallaan jo luovutettu ja enää tämä yksi hoito tehdään ja nyt toivonkin, että jos se elämä yllätäisi meidätkin positiivisesti tällä viimeisellä kerralla...

meillä kun ei ole edes mahdollisuutta luomuplussaan..Toivotaan, että kaikki menee nyt hyvin ja saisitte pienokaisen turvallisesti maailmaan. Ja jos siellä onkin useampi vauveli niin onni varmaan moninkertaisempi.

Vierailija

Hieno juttu! Kyllä siinä varmaan on perää, että jos vaan pystys ajatteeleen jotain muuta ja unohtaa lapsettomuushoidot hetkeksi, se luomuplussakin on mahdollista. Teidän tapaus todistaa sen. Oikein paljon onnea jatkoon ja tule ihmeessä ilmoittaan onko yksi vai useampi ;O) asukki. IIIIIISO halaus ja tarroja...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat