Seuraa 

Meillä poika on nyt 18 kk vanha eikä ihan vielä osaa ajella ko. mopolla. Tykkää kyllä työntää sitä sarvista eteenpäin :o)Meilä ei ole vielä omaa mopoa, mutta nyt olisi kaverilla myynnissä sellainen. Minkä ikäisenä taaperot yleensä ajelee mopolla? Onkohan meidän poika ensi kesänä jo liian " iso" vai kannattaisiko osaa mopo? Paljonko käytetyt mopot yleensä maksaa?Kiitti jo etukäteen!

Kommentit (5)

...meillä poika täyttää jo 4v ja ajelee vieläkin kauheeta kyytiä mopolla, että on lattiat naarmuilla. Vaikka on isokokoinen, niin taitavasti osaapi ajella. Nuorempi on nyt 1v 3kk ja työntelee sarvista, ei vielä aja. Hintoja käytetylle en osaa sanoa, mutta on hintansa väärti!!!

Ystävä osti juuri käytetyn n. 9 eurolla, jota piti kuitenkin kalliina. Pääperiaate mulla: käytetty saa maksaa korkeintaan puolet uuden hinnasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

5v. ajelee vielä mopolla joten meillä niitä nyt kaksi kappalein. Käytettynä ostettuja ja 10 euroa maksettiin toisesta ja toisesta 5 euroa. Molemmat hyväkuntoisia. Mitä nyt kirppareilla noita olen katsellut niin kyllä niistä usein saatetaan tuo kymppi pyytää varsinkin jos ovat sisäkäytössä olleita. On ollut kyllä hintansa värtti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat