Vierailija

osaako kukaan sanoa mikä on kauppiaan osuus jos maahantuoja antaa sinulle tuotteita myytäväksi? Eli hänelle maksetaan tuotteet sitä mukaan kun niitä myydään. Eli jos hän toimittaa minulle vaikka 12¿ tuotteen paljonko siitä yleisesti tilitetään maahantuojalle? 6¿ 8¿? entä jos tuote on arvoltaan 100¿? tilitetäänkö 60¿ 70¿ 80¿? vai miten koska tässä ei tarvitse ostaa tuotteita itselleen eli vähän eri juttu. Tuotteet ovat hinnoiltaa edullisia esim.jos pyydän 12¿ tuote muissa alan kaupoissa 14-18¿.Olen miettimässä kaupan laittamista pystyyn ja kaipaisin vähän asiallisia kommentteja, ei sellaisia " ei kannata" turhaa hommaa" ne voi jättää suoraan kirjoittamatta ei niitä kukaan lue kuitenkaan.

Mutta sinä jolla alan kokemusta tai tietämystä oikeasti, laita vähän suuntaa antavaa vinkkiä. Paikkakunta eteläsuomessa.

Kommentit (14)

joo jos ostat tuotteet itsellesi kate on itsesi määriteltävissä esim. monista tuotteista josta maksat 5¿ voit saada 15¿, mutta myyntitilityksissä uskoisin myyntihinnan olevan 9¿. Lahjatavaroissa kun ei ole mitään tiettyjä kiinteitä hintoja. Liian halvalla jos nykyään myy ihmiset mieltävät tuotteen huonoksi nimittäin kokemusta on! Myin tuotetta ensin 3¿ lla ei oikein kukaan ostanut silloin tällöin meni yksi kaksi kappaletta nostin hinnan 9e ja tavaraa menee saman verran, kuuntelin kun asiakkaat puhuivat 3¿ hinnasta että varmaan tosi huono tuote. uskomatonta mutta totta.

Monestihan tuotteen hinnastan.30% on sinun osuutesi myynnistä, mutta kuten sanottu jossain tuotteissa tietysti vähemmän ja jossain enemmän. esim 1000¿ tuotteessa ei voi olla 300¿ palkkiota, jos kovin kilpailtu tuote saattaa vaikka 300¿ tuotteessa olla sinun osuustesi 50¿.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nuo ovat aika oikeat summat, mutta pitää muistaa että on myös tuotteita vaikka arvoltaan 3¿ missä sinun osuutesi on sitten vaikka 1¿ tai 300¿ missä sinun osuus 130¿. Mutta tuo on hyvä vaihtoehto kun saa myyntiin ne ei tarvitse sitoa rahaa kiinni. Sitten kun ostat tuotteet itsellesi saat ne yleisesti ottaen aina vähän halvemmalla ja itsellesi jää enemmän välistä ja voit itse hinnoitella myyntihinnan, myyntitilitystuotteissahan maahantuoja määrää hinnan.

Vierailija:

Lainaus:


an sieltä, mistä tähän kysymykseen voisin todennäköisimmin oikean vastauksen saada.
mikähän sinulla on hätänä?miksu65sinulle joka kyselit tuosta tilityksestä voin sen verran sanoa että maahantuojat ottavat jokainen vähän mitä huvittaa pikkuliikkeiden kanssa touhutessaan, mutta yleinen tuollaisessa tapauksessa on suurin piirtein jos tuotteen myyntihinta 12¿ ja tuote on edulline kuten sanoit maksat siitä maahantuojalle n.7-8¿ ja taas jos toinen maahantuoja tarjoaa myyntihinta voi olla 18¿ ja tilität hänelle 10¿ eli mitä kovempi sinun katen niin myös hänen. satasen tavaroissa sinulle jää ehkä 20-30¿

muakin ärsyttää täällä ihmiset, jotka jo alkuperäisessä viestissä " uhkailee" muita, että älkää nyt sitten vastatko mitenkään tyhmästi.. itse en ikinä viitsi vastata sellasille tyypeille, ainakaan mitään rakentavaa.parhaiten täällä saa vastauksia kun on ystävällinen ja asiallinen, tosin sivistyneiltä ihmisiltä sellainen tulee jo luonnostaan (harvassa täällä..)

kyllä hän on ne kertonutkin, haluan vain tietää mikä on yleinen taso. mutta niinkuin sanoin en kaipaisi tänne noita turhia kommentteja, niitä täällä riittä joka palstalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat