Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Huomenta päivää kaikille!

Tuolta kirpeästä syyssäästä juuri tulin sauvakävelylenkiltä. Ihanan raikas ilma, ja koirakin nautti luonnossa juoksentelusta =)

Anoppilaan ollaan tänään lähdössä, kunhan mies palailee hirvenmetsältä. Mies oli eilen vauvauutisen kertonut, ja ilolla olivat uutisen vastaan ottaneet. Siellä vain ollaan nyt vähän nyrpeitä, kun oon lasten kanssa omien vanhempieni luona ollut viikon. Tahtoo aina olla pientä katkeruutta ilmassa.. Juuri niin; suku on pahin! ;)

Mulle on nyt vasta tullut sellaista ruokavalion valikoitumista. Täytyy oikein tarkkaan miettiä, et mitäköhän tekisi mieli syödä. Juuri mitään mieli ei tee. Ei ainakaan kunnon ruokaa. Jogurttia voisin vetää vaikka kuinka paljon! Tosin illalla ennen nukkumaan menoa voisin syödä vaikka hevosen! Silloin on ruokahalu liiankin kohdillaan!

Mutta eipä tässä kummempia täältä päin. Karkkipäivä olisi tänään, yhtään ei tee namia mieli.. Mutta täytyy yrittää saada mieli muuttumaan, kas kun eihän sitä nyt namipäivää voi noin vain ylihypätä!! ;)

Mukavaa lauantaipäivää!

tilda13+6

Kommentit (3)

täällä ei kyllä mitään vilskettä näin viikonloppuisin oo vaikka muuten on onneks porukka vähän taas innostunut kirjoittelemaan ja onhan tämä meidän joukkomme kasvanutkin tässä viime aikoina, siis lukumääräisesti eikä vaan fyysisellä koolla ;)Itellä maha alkaa vähän tuntua vaikka tiedän kyllä ettei kukaan oudompi varmaan huomaa mitään, pistävät vaan keskivartalolihavuuden piikkiin. No, samapa tuo...Eilen meinas alkuillasta aivan tosissaan säikäyttää, kun kävin vessassa ja pari kertaa tuli paperiin jotain tuhrua!!!! Arvatkaapa vaan oliko itku suht valmiina silmäkulmasta purkautumaan!! Loppuilta tulikin sitten otettua tosi rauhallisesti ja onneks parhaalta kaverilta sain rauhoittavia sanoja (sillä ollut herkistä limakalvoista johtuvaa vuotoa molemmilla raskauskerroillaan ja koko raskauden ajan, eli tietää mistä tässä panikoinnissa on kyse!!!). Onneks se vuoto sitten loppui siihen kahteen kertaan, vessassakäynnistä tuli sekä pakonomaista että pelottavaa...Tänään ei ole tuntunut mitään tavallisesta poikkeavaa olevan menossa tuolla masun puolella...HUH!! Pitäkäähän peukkuja, että näin jatkuu... Mutta kyllä tosiaan säikäytti!!! Justiinsa kun on pikkuhiljaa alkanu oleen luottaivaisemmin mielin tästä raskaudesta niin sitten tulee tälläista. Mutta joo, nyt siis jo parempi ja rauhallisempi mieli.Sainpas taas purettua sydäntäni, KIITOS teille kanssasisaret!!!Nytpä taidan lähteä katsomaan elokuvaa! Mukavaa karkki-iltaa teillekin!

t. Finnmar ja Tähti 16+6

Viime yönä palattiin " kesälomareissulta" Tunisiasta. Aurinko paistoi ja koko viikko vain nautittiin olostamme -koko perhe. Esikoinen rakasti merta ja viettikin rannalla leikkien useamman tunnin päivässä. Toukka masussa vietteli hiljaiseloa. Taisi myös nauttia lämmöstä.Paluu kotielämään iski heti aamusta, kun joutui purkamaan laukut ja laittamaan pesukoneen pyörimään. No, jos tässä samalla saisi sitten vihdoin ja viimein kesävaatteet pois tytön kaapista, ja omastakin.Meillä myös karkkipäivä, jota olen jo salaa aloitellut. Mies on pelaamassa ja esikko katselee tv:tä. Mikäs sen parempaa aikaa seikkailla netissä ja mussuttaa karkkia? ;)Maanantaina on neuvola- pitkästä aikaa. Edellisestä neuvolakäynnistä on jo pari kuukautta. Neuvolalääkäri korvaantui np-ultrassa käydyssä lääkärintarkastuksessa. Hieman jännittää mitä tuonne masuun kuuluu, kun ei kamalasti liikkeitä ole vielä tuntunut. No,esikoisestakin tuntui myöhään, joten en sen puoleen ole ottanut stressiä.Mukavaa päivää kaikille tasapuolisesti!

-smila rv 17+0-

Täällä nautitaan viikonlopusta lapset ovat isällään jokatoinen viikonloppu ja miehen kanssa mässäillään ja kyläillään, tällästähän vapaata meillä ei kauaa ole kun se yhteinen vauveli sitten syntyy, että nautitaan nyt koko rahan edestä;-)

Oma napa: Lonkka kipu on äitynyt todella inhottavaksi..Sain sairaslomaa kaksi viikkoa saas nähdä auttaako yhtään. Eilen olin jo vähän masennuksissa, kun tein arkisia kotihommia ja sitten mentiin Selloon shoppailemaan, rakastan shoppailua, niin eipä minusta ollut paljon kävelijäksi, lonkka ärtyi todella ja pelästyin oikeasti, että jos en pääse liikkumaan loppuaikana:(((

Töissä eivät kyllä tykkää ja varsinkin kun lonkka ärtyy rasituksesta, ei kipu näy päälle päin, voivat luulla että taktikoin koko jutun, varsinkin kun ovat epåilleet työmotivaatiotani, myönnän että olen ollut tosi väsynyt ja kerroin toissa viikolla syynkin, eli tämän raskauden.

Muutama pikku räpellyskin on masusta tuntunut:))Tulis vaan lisää!Ponnari ja masukki 15+1

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat