Vierailija

.

Kommentit (9)

Ja jos pohjatöitä (vanhan tapetin repimistä ym) ei oteta huomioon niin kyllä mä ainakin 8 tuntiin varautuisin... Mutta hyvin se sujuu, vaikka aikaa vievää onkin näin aloittelijana!

Tapettikaupasta kannattaa kysyä hyvät vinkit ja ostaa tietenkin kunnon välineet!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tapetoida lapsen huone ja ajattelin jos iteltäni onnistuis. neliömäärästä en osaa sanoa mut sellanen normaalin kokoinen huone on ja seiniä kolme. t ap

Oikeaa vastausta on mahoton antaa.3h-20hEli riippuu taidoista ja siitä kuinkahyvin tekee pohjan.

Vanhan tapetin repimiseen menee helposti 4h.

Tasoittamiseen (jos tarpeen) 2h.

Uuden liimaamiseen 2h (jos sujuu)Tiedän kyllä pariskunnan joilla meni 40h yhden seinän tapetoimiseen ja jälkikin oli karseaa :|

sanoisin et muutamassa seinässä pari kolme tuntia ja ekassa seinässä tietenkin kaikista kauiten, ennen kuin homma alkaa olla hallussa. Hyvä tulee, lue ohjeita jostain tyyliin tikkurilan maalilinjalta, sieltä taisin löytää tapetointiohjeetkin

pari tuntia ehkä.

Ja hyvin se onnistuu, siitä vaan hommiin!!Ohjeet saat netistä tai vaikka tapettiliikkeestä. Tarvitset ehkä tapetointipöydän (sellainen pahvinen), itse olen vedellyt liisterit lattialla vaan.

ja on sisälukutaitoinen ihminen, ei siinä kauaa mene. Edellyttäen tietenkin, ettet ole valinnut tapettia, joka pitää kohdistaa tarkasti =) Mutta jos pohjatyöt täytyy tehdä (tvanhan tapetin poisto, asoitus, pohjamaali) aikaa kannattaa varata huomattavasti enemmän. Niissä jos luistaa, jälki ei todellakaan ole nättiä.

Maalaus? Mitä ihmettä sulla nyt on siellä seinässä? Maalia vai tapettia?

Kysy liikkeestä neuvot!!!! Jos vanha tapetti röpelöinen, poista se. Jos on kolhuja seinässä, laita niihin kittiä tms. ja hio se tasaiseksi, kun on kuivunut. Jos on maalia ennestään, varmista liikkeestä, ettei aiheuta mitään komplikaatioita liisterin kanssa.Jos seinät sileät, ala tapetoida.

Varaa ainakin yksi kokonainen päivä. Ehkä viikonloppukin. Kun et siis ole koskaan ennen tapetoinut. Ei ole vaikeaa, mutta selvitä ohjeet! Tapetti leikataan sopivan mittaiseksi, liisteröidään ja annetaan vetäytyä. Sitten seinään. Lastalla kuplat pois ja pyyhi rätillä tai sienellä ylimääräiset liisteritahrat pois. Varo, ettet riko tapettia, kun se on märkää. Varaudu, että jotain kuplia voi jäädä, kun harjoittelet... Aloita huomaamattomasta paikasta... Tarkasta, että etenet järkevästi kuvion kannalta (myötä- vai vastapäivään, en muista). Muista kohdistus...Tsemppiä! Selviät kyllä! Mutta kysy neuvoa liikkeestä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat