Mitä tekisit?

Vierailija

Maija ja Saara ovat hyvät ystävät. Saara tapaa Janin ja alkaa seurustella. Jani käyttää huumeita ja on muutenkin kova jengikundi. Saarakin muuttuu. Jani käyttäytyy kovin uhkaavasti ja väkivaltaisesti.Maija on ihan tavallinen kiltti tyttö, joka huomattuaan uuden tilanteen, haluaisi eroon Saarasta. Hän ei hyväksy huumeita, eikä Janin väkivaltaisuutta. Jani vaikuttaa sen verran hullulta mieheltä, ettei Maija uskalla suututtaa Saaraa sanomalla suoraan, ettei halua olla enää missään tekemisissä tämän kanssa. Hän todella pelkää Jania ja hänen jengiään.Kommentit (7)

Vierailija

Jos ihan aikuisia, niin oikeastaan maija ei voi auttaa saaraa juurikaan. Itseään maija voi auttaa pysymällä kaukana tuosta kuviosta. Ei sitä tarvitse mitenkään suoraan mennä ilmaisemaan, jos pelottaa. On vain pois tieltä, eikä vastaa puheluihin. Jos kovasti huolettaa, niin mahdollisesti voisi ilmoittaa saaran läheisille (mikäli ovat hyvissä väleissä), siis perheelle tai sisaruksille huolensa.Vierailija:

Lainaus:


Maija ja Saara ovat hyvät ystävät. Saara tapaa Janin ja alkaa seurustella. Jani käyttää huumeita ja on muutenkin kova jengikundi. Saarakin muuttuu. Jani käyttäytyy kovin uhkaavasti ja väkivaltaisesti.Maija on ihan tavallinen kiltti tyttö, joka huomattuaan uuden tilanteen, haluaisi eroon Saarasta. Hän ei hyväksy huumeita, eikä Janin väkivaltaisuutta. Jani vaikuttaa sen verran hullulta mieheltä, ettei Maija uskalla suututtaa Saaraa sanomalla suoraan, ettei halua olla enää missään tekemisissä tämän kanssa. Hän todella pelkää Jania ja hänen jengiään.


Vierailija

Vaikeaa oli, käyttäydyin juuri niin kuin Maija. Eli yritin vältellä, mutta pitää kulissia yllä. Minun tarinassani Saara ja Jani muuttivat saman katon alle, jonka jälkeen heidän kotiinsa ei uskaltanut mennä. Siellä oli stilettejä ja aseita vaikka kuinka paljon esillä. Jani muuttui kännipäissään uhkaavaksi ja sairaalloisen mustasukkaiseksi. Hän pahoinpiteli jonkun miehen, joka oli baarissa tarjonnut Saaralle drinkkiä.En osaa juurikaan neuvoa. Luultavasti Maija pääsee hyvin piankin irti tilanteesta, sillä Saara muuttunee itsekin pian niin huumehouruiseksi, ettei ole enää kiinnostunut kilteistä kavereistaan.

Vierailija

Eihän sitä tarvitse heti sanoa, ettei olla enää missään tekemisissä. Jos aikuisia ovat, niin voihan sitä olla ystävää tai ainakin kaveria myös sellaisten ihmisten kanssa, joiden elämäntyyliä ei hyväksy ja johon ei halua lähteä mukaan. Mä en jättäis kaveriani tossa tilanteessa.

Vierailija

ehdottelee yhteisiä bileitä tai tapaamisia. Ovathan he olleet läheiset ystävät. Suoraan Maija ei uskalla sanoa, ettei kiinnosta, koska pelkää Jania. Hän siis vain vastaa " Olen nyt kipeä, kiireinen tai että on juuri sille päivälle sovittu jotain muuta." Kauan hän ei enää voi näinkään jatkaa, koska Saara tajunnee jossain vaiheessa mikä on vialla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat