Vierailija


just näitä samoja, joiden takia Neuvostoliitossa ja muissa kommunistissa systeemeissä tapettiin miljoonia ja karkoitettiin Siperiaan keskitysleireille!OLET SEIJA HYVÄSSÄ SEURASSA? MAKSAAKO NE DEMARIT SULLE FORTUMPOTEISTAAN ILMIANTOPALKKIOITA?Olet Seija vasemmistodiktatuurille hyödyllinen idiootti. Just sun kaltaisten takia Suomessa valtaa pitää pieni vasemmistovähemmistö, joka polkee sananvapautta. Ja kaikki asiat on Suomessa tämän Halosen-Tuomiojan poppoon takia päin persettä.Etkä osaa edes hävetä, olet itse tätä samaa inhotusklikkiä! Hyi helvetti!

Kommentit (8)


Siellä voitkin sitten kumarrella ja nöyristellä LesboTarjalle ja yhdessä muiden Fortumpomojen, TsunamigolffariMönkäreen ja muiden bemari-demareiden kanssa voit panna Suomen verorahat HAISEMAAN!


Kaikkialla poliittisilla sensuroimattomilla foorumeilla kirjoittelijat on raivoissaan ja SÄTTIVÄT Halosta. Valheellisesta 60% kannatuksesta ei näy jälkeäkään! Edes sitä sinä inhottava vasemmistoilmiantaja et voi estää! Haloslesbo häviää historiaan kuin pieru saharaan.Sitä totuutta, että Halonen on kaikkien aikojen PASKIN presidentti ette voi estää.http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=450000000...

[quote]
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat