Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

6viikkoisen nukkuminen päivällä..>ongelma!:(

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ei asetu millään,mihinkään,tai no ehkä periksi minuutiksi laittaa silmänsä kiinni sitterissä jos keinutan kunnolla. Ihan niinku silmät punasena kitisee kun niin hemmetisti väsyttää ja on univelkaa..

En tiiä alkaako vaunuihin nukkumaan mitenkään,mutta huomattu on että vaunujen pysähtyessä poikakin joskus herää.

Yöt nukkuu läpeensä,21-06 heräämättä.Syö tuollon aamusta ja jatkaa unia 8-9 saakka.

Mutta päivällä,tätä on nyt jatkunut 2-3päivää...

Ja ruokakin maistuu huonosti,siis tissistä,mut pullosta maistuu..

Nytki se heräs omiin ääntelyihin,aluksi se nukku missä metelissä vaan!!

onko muita.. Onko muilla lapsia jotka ei suostu nukkumaan vaikka kuinka väsyttää??

Kommentit (5)

Meillä oli (siis oli:)) samanlainen tapaus, ei nukkunut tuon ikäisenä lainkaan päiväunia. Keinutettiin kehdossa, kokeiltiin tuttia, juotettiin maitoa kunnes kaikki tuli ulos.. Opittiin ainakin, että nukkuu kun nukkuu. Vähitellen jonkinlaista rytmiä alkoi tulemaan ja n 2kk ikäisenä kun alkoi nukkumaan 10 tunnin yöunia ilmestyi myös jonkunlaiset päiväunet. Tällä hetkellä (tyttö 6,5kk) nukkuu päivisin 1*1 h ja 1* 30 min, eli klo 14.00 jälkeen ollaan hereillä yöunille (n 21.00) saakka.

En todellakaan valita koska kaikkea ei voi saada ja en kyllä vaihtaisi päiväunien vähyyttä yöheräämisiin!

jos 6-viikkoinen tai vaikka 6-kuinen nukkuu yöt noin loistavasti niin päiväunet eivät välttämättä kestä tuntikausia! Onhan se raskasta, ei meilläkään yleensä nukuta kunnon päiväunia. Toisille vauvoille riittää vähempi nukkuminen. Meillä vauva ei nukahda itsekseen sänkyyn mutta lattialle makuualustalle nukahtaa, tai sitten rinnalle. Jaksamista :)

Meidän nyt 4 kk vanha poika oli ihan samanlainen tuon ikäisenä. Ei millään nukuttu päivällä. Ehkä pisimmillään puolen tunnin torkut. Meillä auttoi kantoliina, kun jatkuvasti jouduttiin kanniskelemaan myös mahavaivojen takia. Kantoliinaan poika simahti ja siinä suostui nukkumaan pidemmän pätkän (meillä pidempi pätkä on tunti).


ehkä sellaiseen, että lapsi on alkanut tajuta vähän ympäristöään?Meillä alkoi parin viikon iässä olemaan ilmeisesti niin tarkkana, ettei uni tullut jos oli jotain havannoitavaa. Yöt meni meillä suht kivasti, mutta päivisin ei nukkunut millään. Auttaisko teillä, jos nukuttaisit pimennetyssä huoneessa, jossa ei siis olis mitään virikkeitä?Meillä oli myös paljon muita juttuja, ennenkuin päivät alkoi sujumaan. esim. syöntien rytmitys(vaikka se niin 70-luvun huuhaalta kuulostaakin), tutille oppiminen ja tutin yhdistäminen nukkumiseen...Parasta olisi, jos pystyt asennoitumaan, että tämä on nyt tälläistä ainakin vähän aikaa, niin jaksat varmasti paremmin. Kun on vähemmän odotuksia, niin on sitten vähemmän pettymyksiä, jos päivä ei sujukaan. Pettymykset vie jaksamista.Vaikka muut sanoo mitä, niin ei se lapsi pärjää pelkillä yöunilla. Vauva voi valvoa vaikka kuinka väsyttäisi ja silti vaan taistelee nukkumista vastaan. Jos kiinnostaa, niin voin kyllä kertoa tarkemmin noista jutuista, millä saatiin meidän päivät sujumaan ja lapsi nukkumaan.Jaksamista toivottelee MrsHPoiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat