vähän hassu kysymys 10kk pojan pelistä.... mutta kysyn kuitenkin.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kertokaan nyt viisaammat tartteeko kamalasti stressata meidän 10kk pojan peniksestä. Siis lähinnä koosta. Pieni se oli syntyessään, mutta tuntuu ettei se ole kasvanut ollenkaan ja terkkari sekä lääkärinkin tokaisivat: no onpas pieni pippeli! (Kokoa sillä on noin 1cm).Vaihdoin tuossa kaverini pojalle (5vk) vaipan ja meinasin pyörtyä kun näin kuinka suuri vehje sillä pikkuisella, ainakin 4 kertaa isompi...Itseäni lähinnä mietityttää onko tämä " normaalia" , en suinkaan vertaile lasten peniksen kokoja! Onko kokemusta?!

Kommentit (2)

...että meidän poika kasvaa ruumiinosa kerrallaan. Aluksi kasvoivat posket, sitten pää. Sitten tuntui että kädet ja jalkaterät humahtavat kamalaa tahtia. Ja yksi päivä huomattiin myös, että se pikkuriikkinen vehjekin oli yhtäkkiä kasvanut aika paljon :-) Eli en olisi huolissani. Saattaa olla kasvupyrähdys tulossa. Ihan samanlainen meilläkin oli tuossa vaiehssa. Nyt kun poika on 16 kuukautta, hän joskus itsekin ihmettelee, että mikä se tämä on.

Joten annetaan poikiemme kasvaa omassa tahdissaan siinäkin suhteessa.... Itse olen kyllä joskus ajatellut samaa, meillä kun on kanssa lähempänä yhtä kuin neljää senttiä :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat