Täydelliset Naiset sarjan Bree

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mietä mieltä olette Bree (Brii) -nimestä??? Itse olen tykästynyt tosi paljon. Vrk:n sivuilta nään, että suomessakin on kaksi sen nimen haltijaa. Mitä mielikuvia nimi teissä muissa herättää???

Kommentit (6)

Vierailija


En tunne tuota tv-sarjaa, mutta minulla on tosi kiva työkaveri, irlantilainen Breeda (lausutaan " Briida" ). Nimi on aika yleinen lempinimi hänen oikeasta nimestään Bridget, jota tämä Breeda ei-voi-sie-tää-.. ;o) Siksi hän onkin vaihtanut nimensä virallisesti Breedaksi. Se voisi olla aika kiva nimi Suomessakin, ja nimenomaan ehkä juuri noin i:llä kirjoitettuna. Kumpaakaan näistä nimistä ei vrk:sta löydy, vielä. En usko että olisi vaikea saada läpi kun meiltä kuitenkin löytyy jo vähän samanoloiset Beeda ja Briita.

Vierailija

Ääntämys voi olla aika vaikea, esim. iäkkäämmille sukulaisille (ja miksei muillekin joilla heikko englanti). R-kirjain Breessä kuitenkin ääntyy eri tavalla kuin suomeksi.Anglosaksisissa maissa käytetään nimeä Aubrey, josta Bree yleinen lyhennys.Vierailija

Kaunis nimi. Aivan ihana! =)Suomessa tosin epäkäytännöllinen. Brielle ja Brian(n)a ovat kauniita Bri-alkuisia myös.Mutta siis olen aivan myyty Breen/Briin suhteen. *oih* :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat