Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mietä mieltä olette Bree (Brii) -nimestä??? Itse olen tykästynyt tosi paljon. Vrk:n sivuilta nään, että suomessakin on kaksi sen nimen haltijaa. Mitä mielikuvia nimi teissä muissa herättää???

Kommentit (6)


En tunne tuota tv-sarjaa, mutta minulla on tosi kiva työkaveri, irlantilainen Breeda (lausutaan " Briida" ). Nimi on aika yleinen lempinimi hänen oikeasta nimestään Bridget, jota tämä Breeda ei-voi-sie-tää-.. ;o) Siksi hän onkin vaihtanut nimensä virallisesti Breedaksi. Se voisi olla aika kiva nimi Suomessakin, ja nimenomaan ehkä juuri noin i:llä kirjoitettuna. Kumpaakaan näistä nimistä ei vrk:sta löydy, vielä. En usko että olisi vaikea saada läpi kun meiltä kuitenkin löytyy jo vähän samanoloiset Beeda ja Briita.

Ääntämys voi olla aika vaikea, esim. iäkkäämmille sukulaisille (ja miksei muillekin joilla heikko englanti). R-kirjain Breessä kuitenkin ääntyy eri tavalla kuin suomeksi.Anglosaksisissa maissa käytetään nimeä Aubrey, josta Bree yleinen lyhennys.Kaunis nimi. Aivan ihana! =)Suomessa tosin epäkäytännöllinen. Brielle ja Brian(n)a ovat kauniita Bri-alkuisia myös.Mutta siis olen aivan myyty Breen/Briin suhteen. *oih* :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat