Millaiset sohvat kannattaisi hankkia, kun lapsi on 1 v.?

Vierailija

Tarvitsisimme uudet, vanhat ihan lopussa. Millaisilla sohvilla on pisin käyttöikä ja mitkä kestävät tenavan elämäntapaa parhaiten?

Kommentit (12)

sohvaa joutuu pesemään muutaman kerran vuodessa ellei laita lapselle kieltoa sohvan käyttöön. meillä on kotimainen " finn soffat" (stemmasta) ja siinä on kestävät ja kotikoneessa pestävät päälliset (joita saa tilauksesta uusia jos likastuu pahasti tai rikkoutuu tai jos kyllästyy...).

Äitillä on 20v vanhat nahkasohvat (2lasta) ja itellä yhtä vanhat nahkasohvat (mummilta, 3 lapsenlasta) ja meillä ollu jokusen vuoden 2 koiraa ja laps. Ja sohvat on vieläkin todella hyvässä kunnossa.

Kyllähän se pinta on kestänyt, mutta jatkuvasti niitä saa puunata, kun niihin tulee kaikenlaista sotkua. Tietenkin jos osaat elää säännöllä, vain keittiössä saa syödä eikä yhtään keksiä, jäätelöä tai tikkaria saa viedä olohuoneeseen, niin tuolloinhan käy mikä sohva vaan.

Meillä on antiikkinen biedermeier-sohvakalusto ollut alusta alkaen. Lapsia on kaksi, eikä kalusto ole pahasti kärsinyt, mitä nyt normaalia kulumista. Ei vaan saa antaa lasten sotkea, sehän on vain kasvatuskysymys.

joka on aivan auttamattomasti pilalla:( sinne meni 1500e kankkulan kaivoon. meillä 4 pientä lasta joten tuskin kuitenkaan ainakaan seuraavaan 4-5v kannattaa ostaa uusia. ja olen myös noiden nahkasohvien kannalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat