Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

uusi palstalainen liittyy ylpeänä seuraanne!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ihmeiden aika ei ole ohi, 3 vuoden yrityksen jälkeen, takana 4 tuloksetonta inssiä ja ivf jonossa ollessa plussa pamahti!! ehkä juuri tuo rentous tässä kierrossa kun ei tarvinnu kalenteria kytätä tuotti tulosta. söin kyllä clomeja, ja edellisessä kierrossa tuli 3 munarakkulaa, joten vähän jänskättää jos siellä on useampi veijari :-)

Kommentit (2)

kiva kuulla, että sielläkin jänskätetään montako asukasta masussa on... kerrohan heti kun tiedät ultratilanteen. mulla ultra 1.11, joten reilu viikko vielä.

Onnea tosi paljon! Meillä melko samankaltainen historia kuin teillä. Neljäs inssi toi odotetun plussan! Nyt jännityksellä odotetaan ekaan ultraan pääsyä, joka on vasta kolmen viikon päästä... Montakohan pikkuista masussa mahtaa olla...Munarakkuloita oli irronnut VIISI ja inssi tehtiin vain osittain... Hyvä tuuri kävi meillä, kun sitten siitä tärppäsi! Oli kuulemma parhaat rakkulat tähän mennessä... On tämä jännää aikaa... Mahassa aina välillä kipristää, rinnat on tosi kipeät ja väsymys sekä oksettava olo vaivaa koko päivän... Ei voi siis puhua mistään aamupahoinvoinnista! Vähän ihmetyttää, onko kaikki oireet jo näin alussa ihan normaalia? Siskoni yritti lohdutella, että hänellä ainakin oli heti alussa kaikenlaista vaivaa... Nyt täytyy toivoa parasta ja pitää peukut pystyssä teille ja meille, että kaikki sujuu hyvin!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat