Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nii annatteko maitohappobakteereiat vauvallenne tai käytättekö itse(mahd. allergioita ehkäisemään)? Olen itse ottanut joka aamu tabletin, jospa se sieltä äidinmaidon kautta vaikuttaisi. Tyttö yli 4kk ja täysimetän, mietin, että vieläkö ostaisi uuden purkin itselle tai jotain vauvalle????

Kommentit (6)

Poika (7 kk) ollut koko ikänsä antibioottikuurilla, koska sairastaa hydronefroosia. Lääkäri suositteli maitohappobakteerien käyttöä säännöllisesti.

niin olen minäkin tehnyt...jo raskaus aikana nautin maitohappobakteereita ja samoin sinä vähäisenä imetysaikana ja vielä nytkin silloin tällöin kun neidin(4,5kk) masu on ruikulilla annan reladropseja,ja uskon,että alkava nuha saatiin pois juuri noilla maitohappotipoilla...mutta jokaisella on oikeus omiin tekoihin ja uskomuksiin.

Probiootti-kapselista 1/3 jauheesta kerrallaan äidinmaitoon sekoitettuna. Tulee halvemmaksi kuin vauvoille tarkoitetut maitohappobakteerit ja ajaa saman asian. Viime aikoina on jääny tosin monesti antamatta - tästä pinkasta tulikin mieleeni että pitääpä taas terästäytyä. :)

Joku aika sitten julkaistiin tutkimus, jonka mukaan maitohappobakteerit vaikuttaa positiivisesti yleiseen vastustuskykyyn. Vauvalle siis reladropseja, itse käytän Gefilustuotteita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat