Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Itsestä huolehtiminen loppuu avo/avioliiton/lasten jälkeen?

Vierailija

Tavattiin, rakastuttiin, perustettiin koti ja perhe. Ihanat lapset ja toimiva parisuhde... kai.Mikä hemmetti on sen taika, että kun yhteen mennään ja siinä samassa toinen repsahtaa? Ei huolehdita tukasta, ei vaatteista, välillä tuntuu että jopa perushygieniasta lipsutaan? Ei voi olla kiire, ei niin kiire lasten kanssa. Ettei saa tukkaansa kuosiin, ei naamaa pestyä, ei kunnon vaatteita päälle...???!!!Kertokaa oi palstagurut mistä johtuu!?

Kommentit (3)

Kun tietäis.. Tukka pystyssä, hampaat pesemättä, vanhat kalsarit jalassa, ilman meikkiä täälläkin istutaan koneen ääressä. Ennen niin sievä ja laitettu nainen.. Niin joo, puhumattakaan 10 lisäkilosta!

Ainoa toive tällä hetkellä olisi se että kun sais nukkua viikon putkeen ja joskus juoda aamukahvin rauhassa.Sitä saa mitä tilaa!?Terveisin äiti ja lapset 2 kk + 1v11kk, iskä joka ei ole koskaan kotona (rakentaa taloa).

onneksi kaikilla samanlaista. Yhdessä olemme olleet kymmenen vuotta, ja ulkonäöstä ja hygieniasta mm. pidetään ihan yhtälailla (enemmänkin, rahatilanteen vuosien mittaan parannuttua) huolta. Minusta on kivaa nähdä, että siisti ja fiksu mieheni kelpaisi muillekin. Ja tiedän, että itsellänikin olisi ottajia aina vain.Parisuhdekin pysyy kenties parempana, kun toista kunnioitetaan myös tällä tavoin. En ole koskaan ymmärtänyt niitä naisia, jotka " miehen saatuaan" päästävät itsensä ihan repsahtamaan. Toki mun puolesta ihan vapaasti vain kukin tavallaan, en minä ääneen sitä missään sano.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat