HELP! 1-v:n kakan joukossa vaaleaa eritettä!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kellään kokemusta tällaisesta? Välillä pottaan on tullut muutamia länttejä rasvamaista eritettä, vaaleaa, joka jähmettyy heti potan pohjaan. Tytön peppu tuntuu myös välillä rasvaiselta, kun pestään kakan jälkeen, vaikka mitään voidetta en ole laittanut. Soittelin taannoin neuvolaan ja th epäili, että johtuu jostain sopimattomasta ruoka-aineesta. Nyt sitten säikähdin, kun luin uusimmasta vauva-lehdestä pojasta, jolla oli ollut samankaltaista rasvaa ja se oli johtunut maksan toimimattomuudesta; ravinnon rasva tuli läpi. Pojalta puuttui sappijohtimet ja tarvittiin maksan siirto jne. Kamala ahdistus iski!! Ärsyttää kun on viikonloppu, eikä voi soittaa neuvolaan. Olenkohan nyt turhaan peloissani..? Onko kenenkään muun lapsella ollut tällaista, vai onko tää oikeesti asia, josta pitäisi huolestua?

Kommentit (3)

Oletteko käyttäneet suppoja viime aikoina? Niistä tulee usein rasvaa kakan mukana. Voisiko se rasva olla limaa? Sitäkin erittyy kakan mukana, jos suoli toimii kiivaasti tai on muuten flunssaa. Tuleeko sitä rasvaa aina kakan mukana vai vain silloin tällöin? Jos huolettaa, voit soittaa neuvontapuhelimeen 09-10023, sieltä saa asiantuntijoiden apua vuorokauden ympäri.masunasu

Syy on siis varmaan supoissa! Rasvaa ei nimittäin tule aina ja suppoja on kyllä jouduttu jonkin verran antamaan kun hampaita pukkaa ja ikenet kipeät. Pitääkin nyt vähän pistää merkille, että liittyykö näihin suppoihin!

Meillä aina, erityisesti esikoisella,tulee supoista tollasia länttejä. Joskus kakan mukana, joskus sanoo että on kakkahätä ja tuleekin pelkkää suppoa. Usein myös märkiä " suppopieruja" tulee pikkuhousuihin.

Olen huomannut, että burana-supoista enemmän kuin panadolista.

Olen yirttänyt nyt pääsääntöisesti antaa kipulääkkeenä nestemäisitä panadolia, ettei tarvitse koko ajan olla " kakalla" tai kalsareita vaihtamassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat