meillä myös pakastin täynnä hirvenlihaa

Vierailija

ja lisää tulossa.



Miten teet hyvän hirvenlihakäristyksen? Kerro muitakin hyviä hirvenliharuokavinkkejä ja valmistustapoja. Alkaa mielikuvitus käydä vähiin, kun tuntuu, että muuta ei syödäkkää kuin sitä. Aina uudet vinkit tarpeen!

Kommentit (2)

Vierailija

1. Vuole lihasta ohuita siivuja ( lihan täytyy olla melkein jäässä että saat vuoltua)



2. laita pannulle voita, käristä lihaa pikkuerissä. Joka erään lisää pienittyä sipulia.



3. Kaada lihat kattilaan, joka erän välissä huuhtaise hieman pannua vedellä ja kaada kattilaan ( jää hyvä maku)Kun kaikki lihat on paistettu tarkista nesteen määrä. nestettä saa olla niin paljon että liha melkein peittyy.



4. keitä kypsäksi. Halutessasi voit laittaa mustapippureita joukkoon. Mausteeksi riittää pelkkä suolakin.



5. tarjoile perunamuussin ja puolukkahillon kera.



Pihvit



!. Nuiji pihvejä ohuemmaksi, lisää pihveihin suolaa ja esim pippuria



2. Kuumenna pannu. Lisää voita ja öljyä, paista pihvejä n. minuutti per puoli. Laitan aina eka sen pippurisuolapinnan pannua vasten, sit lisään pannulla toiselle puolelle mausteet.



3. Laita pihvit uunivuokaan, lisää ruokakermaa ja uuniin 175-200 astetta ja anna olla 2-3 h lihan sitkeudestä riippuen. Lopuksi voi laittaa Auramurua päälle jos tykkää. Tarjoile esim. valkosipuliperunoiden kanssa. Taivas et on hyvää =)



Siinäpä pari ohjetta..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat