Onnistuuko oppisopimuskoulutus lähihoitajaksi päiväkodissa?

Vierailija

Jos haluaa erikoistua lasten -ja nuorten koulutusvaihtoehtoon. Yleensähän oppisopimuspaikka on terveyskeskuksessa, sairaalassa, vanhaintalossa ym. ympäristössä. Tietääkö ketään voisko päiväkodissa työskennellä oppisopimuskoulutuksella? Tiedän että koulutuksen aikana pitäisi tehdä harjoitteluita muissakin laitoksissa. Mietin, että päiväkoti voisi olla mukava työpaikka nykyiseen verrattuna. Viikonloput vapaata, ja päivätkin eri mittaisia (eri vuorot). Osaako joku kertoa tästä enemmän. Onko oppisopimuspalkka jotain 1100 euroa/kuukausi? Millaista on työskennellä päiväkodissa? Itsellänikin on lapsia, mutta ajattelin että sitä työtä voisi silti jaksaa...

Kommentit (9)

Eihän päiväopiskelijatkaan ole kuin pari viikkoa- kuukauden kerrallaan tutustumassa työelämään. Jos työnantaja palkkaisi, ei varmaan kannattaisi jos työntekijä olisi kerrallaan pois puoli vuotta... Kiitos kuitenkin vastauksesta. Ap. lisää kommentteja-kiitos:)

Olen vain niin malttamaton, että yritän nyt täältä saada tietoa kovasti, jos löytyisi kokemusta omaavia asian suhteen. Joo, sen toki tiesinkin, et jos oisin jo lähihoitaja, en luonnollisesti kouluttaisi itseäni oppisopimuksella päiväkodissa:) Silloinhan olisin jo pätevä alalle. ap.

kurssille ja kestää vaan 1v ja 8kk ja saa päivärahan päälle kulukorvauksena 8 e päivä. Toi ei todellakaan pidä paikkaa et ois 6 puolenvuoden harjoittelujaksoa, ei niin pitkää lähihoitajakoulutusta ookkaan ja jos on jo lähihoitaja niin ei silloin enää kouluttauduta oppisopimuksella lähihoitajaksi. Kannattais ap kysästä oppisopimustoimistosta vähän tilastotietoja et miten päiväkoteihin on sijoittunut opiskelijoita.

on jotkut laki-jutut joita noudatetaan noissa paikoissa....mulle sit sanottiin että jotkut iltapäiväkerhot yms...ottaa ehkä sinne, muttei kyllä päiväkodit...Mutta aina kannattaa yrittää...ja riippuu kyllä päiväkodistakin...onnea paikan hakuun!

terveisin 6 :)

Mistä sait selville, ettei päiväkotiin voisi mennä oppisopimuskoulutuksella? Haluiasin lähihoitajaksi ja nimenomaan työskennellä päiväkodissa, siksi kiinnostaisi siellä työskennellä alusta alkaen. Miten sitten sairaalat, terveyskeskukset, vanhaintalot tekevät oppisopimuksia? Tuntuu hassulta. Luulisi että siellä olisi vaativampaa, kaikki sairaudet yms. Itselläni on kuitenkin pari lasta, joten hommiin on kuitenkin enemmän kokemusperää. ap.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat