Kun lespot nussii, hierooko ne pimppejä vastakkain?

Vierailija

Timppa 16v.

Kommentit (27)

Penetraatiota tekee joskus mieli. Penetraatio tapahtuu teille miehenne peniksellä, meille muille esim. sormin tai sitten dildolla tai vastaavalla. Itse liitän penetraation ihan muuhun kuin mieheen. Ei naisen penetrointi ole mikään miehen yksinoikeus.Itse koen, että miehet ovat paljon muutakin kuin peniksensä. Niinpä ei tee miestä mieli, vaikka joskus penetraatiota tekeekin =)

ja MIES, mutta värkki kuitenkin - mitä omituista siinä on? samalla periaatteellahan vois kysyä, että miks se oma hiustenväri ei riitä tai meikittömyys. miks tarvitaan apuvälineita/meikkejä/pesukonetta/mikroaaltouunia/elämää helpottavia/mukavia asioita mihinkään??

" lesbo tuntee seksuaalista vetovoimaa naisia kohtaan" .Sehän on aikamoista pelkistämistä.Tottakai lesbona pidän naisia seksuaalisesti paljon viehättävämpinä kuin miehiä, mutta naissuhteeni ei perustu seksiin naisen kanssa. Suhteessamme olemme kokonaisia ihmisiä, emme pelkkiä sukupuolielimiä.Minua pelottaa huomata, että monella AV-laisella ajatus suhteesta johtaa suoraan pelkkään ajatukseen sukupuolielimistä. Ei anna mulle kovin korkealentoista kuvaa heterosuhteusta, ei.Kai miehissänne jotain muitakin ominaisuuksia on, jonka vuoksi heidän kanssaan olette?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat