Mikä aikaisin kp kun olette saaneet raskaustestiin plussan??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Koitin etsiä haulla tästä aiheesta juttua, mutten löytänyt.Huvikseni menin pissimään testiin kp21/27-38. Tiedän tiedän ihan liian aikaisin. Hurja yllätys olikin sitten se, että tulos oli PLUSSA?! viiva tuli näkyviin ihan testiajan puitteissa. Oviksen ajankohdasta ei ole hajuakaan kun en sitä tikuta.Toinen testi tietysti poltteli kaapissa, joten tein sen sitten eilen kp22/27-38. Tulos oli nega?!Oliko eka testi viallinen? Vai toinen testi? Kuinka luotettava ko testi on?

Eli voiko testi näyttää virheellisesti plussaa??Oireita kyllä on, mutta tuntuu että nykyään samat oireet on aina riesana oli raskaana tai ei...Niin ja nyt siis kp23/27-38.Tukea, mielipiteitä, rohkaisua otetaan ilolla vastaan :o)

Kommentit (4)

Sain kanssa hyvin aikaisessa vaiheessa plussan. Kiertoni oli epäsäännöllinen, joten oli vaikea tietää milloin testata. Myöhemmin selvisikin, että kyseinen testi, vaikka olikin raskaustesti, oli reagoinut ovulaatioon. Kysyin asiaa lääkäriltä ja hän sanoi näin voivan käydä.

itsellä kävi myös tuo ovis mahdollisuus mielessä. Sillä kahdessa aiemmassa raskaudessa plussat ovat näkyneet ekassa vasta kp37 ja tokassa kp32. Kakkosen syntymän jälkeen (06/04) testasin plussaa marraskuun lopussa, viikon päästä neuvolassa testi oli nega ja 3 viikkoa siitä alkoi ekat menkat synnytyksen jälkeen, joten taisi olla sekin eka ovis, jonka bongasin senkin r-testillä. Viimeiset puoli vuotta kierto on ollut 29 päivää. Jospa olen kuumeiluni kanssa saanut kierron sekaisin? Tai sitten ihan muuten vaan heittää häränpyllyä kierto. Nyt odottelen ja testaan vasta kun on menkat oikeesti myöhässä :o)Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat