Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuli mieleeni tuosta aiemmasta keskustelusta...

Olemme ajatelleet tilata meille joulupukin täksi jouluksi. Lapset ovat 2v ja 6kk ikäisiä.

Minulla ei kuitenkaan ole mitään kokemusta miten se käytännössä tapahtuu ja siksi ajattelinkin kysellä täältä hyvissä ajoin neuvoa:-Mistä pukin voi tilata? (jos ei siis halua mitään kännistä naapurin Penaa tms.)-Mitä maksaa ja miten maksu suoritetaan? Käteisellä vierailun jälkeen?-Kauanko pukin vierailu yleensä kestää?-Jotain mitä pitäisi ottaa huomioon pukkia tilatessa?-Miten lahjat toimitetaan pukille että hän voi sitten tuoda ne lapsille? Ei tunnu oikein luotettavalta antaa lahjoja jollekin tuntemattomalle säilytettäväksi... Voiko ne esim jättää kuistille ja pukki ottaa säkit siitä ja tuo sisälle?Auttakaa äitiä joka ei tiedä mitään joulupukeista! :)

Kommentit (3)

Eli kuinka ajoissa pitää tilata että ehtii?Mitä jos pukki tulee sopimuksista huolimatta kännissä?

Onko kenellekään koskaan käynyt niin ja mitä sitten teitte?Joulustressiä tuntuu pukkaavan jo näin lokakuussa... :o/

hintahaitari vaihtelee 25-60 euroon, meilläyksi pukki oli 10min ja toinen 20 minuuttia vaihtelee kuinka kiire sillä on,lahjat voi jättää ulko-oven viereen jo valmiiksi,maksu tapahtuu jälkikäteen, meillä rahat kirjekuoressa jonka voi antaa sit eteisessä lähtiessä tai jos isi saattaa pukkia,sit mistäpukki? kysy naapureilta,meillä partio ja urheiluseurat järjestää joulupukkei mut aika nuoria ja kokemattomia joku ei uskalla ottaa lasta syliin,olen kuullut et joku ei joskus tullutkaan tai tuli kännissä,,,,,,


-Mistä pukin voi tilata? (jos ei siis halua mitään kännistä naapurin Penaa tms.)** seuraa ilmoittelua paikallislehdissä, urheiluseuroilla tai partiolaisilla on yleensä luotettavat pukit, kysele muiden kokemuksia vaikkapa puistossa-Mitä maksaa ja miten maksu suoritetaan? Käteisellä vierailun jälkeen?** tämän voit kysyä pukkia tilatessasi-Kauanko pukin vierailu yleensä kestää?** puolisen tuntia-Miten lahjat toimitetaan pukille että hän voi sitten tuoda ne lapsille?** jätetään oven ulkopuolelle (ei kannata jättää liian aikaisin, ettei joku vie)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat