Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapseni opettaja on lesbo,miten selittää se lapselle ,? minua itseäni inhottaa

Vierailija

Kommentit (16)

Sanoisin, että opettaja asuu toisen tädin kanssa ja he pitävät kovasti toisistaan. Tykkäävät liikkua yhdessä ja ovat myös hyviä ystäviä. Mitä sitä muuta pitää alkaa selvittämään?Tiedän kyllä, että tämä aloitus on provo, mutta joku voi silti miettiä tätä asiaa tosissaankin.

vastaat vaan kysymyksiin, jos niitä tulee. Tuskin lapsia muutenkaan se asia nyt suuremmin kiinnostaa, taitaaa enemmän olla aikuisten kiinnsotusta... ei sillä merkitystä kuitenkaan lapsesi koulunkäyntiin ole millään tavalla.

Tarkkaileppa sukuasi. Kun ajatellaan homoseksuaalisten ihmisten määrää Suomessa, niin joka suvussa täytyy olla joku, joka on homoseksuaali. Miten onkaan se serkkusi, jolla ei ole vieläkään poikaystävää ;)

Ei lesbous tarkoita lesboseksiä!Lapselle voi aivan hyvin sanoa, että jotkut naiset tykkää toisista naisista samalla tavalla kuin äiti tykkää isistä. Lesbous on kuitenkin sitä, että rakastuu samaa sukupuolta olevaan jne. Niin tyypillistä nykyään seksualisoida ihan kaikki...En minä ainakaan kulje ympäriinsä ja ajattele, että kenenköhän kanssa tuokin nussii ja mikä se sitten on seksuaalimerkiltään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat