Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä aikaisin kp kun olette saaneet raskaustestiin plussaa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Koitin etsiä haulla tästä aiheesta juttua, mutten löytänyt. Kyselin vauvakuume -puoleltakin mutten sieltä ole vielä saanut vastaustaHuvikseni menin pissimään testiin kp21/27-38. Tiedän tiedän ihan liian aikaisin. Hurja yllätys olikin sitten se, että tulos oli PLUSSA?! viiva tuli näkyviin ihan testiajan puitteissa. Oviksen ajankohdasta ei ole hajuakaan kun en sitä tikuta.Toinen testi tietysti poltteli kaapissa, joten tein sen sitten eilen kp22/27-38. Tulos oli nega?!Oliko eka testi viallinen? Vai toinen testi? Kuinka luotettava ko testi on?

Eli voiko testi näyttää virheellisesti plussaa?? Pitäiskö vielä kerran testailla?Oireita kyllä on, mutta tuntuu että nykyään samat oireet on aina riesana oli raskaana tai ei...Niin ja tänään siis kp23/27-38.Tukea, mielipiteitä, rohkaisua otetaan ilolla vastaan :o)

Kommentit (9)

...eli ovistesti plussaa kp 15 ja acon10 iltapäivällä haamujen haamu kp 26/28, eli 10 päivää oviksesta. Nyt on menossa rv 11+1 :-)Sinuna odottaisin ja testaisin vaikka acon10:llä joita saa netistä ja apteekista kasettitestinä. Kummaliselta kyllä tuo kuulostaa että toinen plussaa ja toinen negaa ja toisaalta jos olisit jo rv7 niin kyllä ne testit näyttäis vahvaa plussaa...Kertoilepa mitä kuuluu...Haginalle

minun käsittääkseni niiden ei PITÄISI reagoida muuhun, eikä hcg:tä pitäisi kait erittyä kuin alkaneen raskauden aikana.Toivotaan silti parasta ja plussaonnea myöhemmäksi

Silloinkin testi oli niin haalean, haalean, haalean haamu. Joku olisi jopa voinut sanoa että näen näkujä. Nyt menossa rv 35+1. Eli kyllä se plussa oli. Ihan noin aikaisin en kyllä osaa sanoa että onko testisi oikea vai väärä. Odottele ja testaa uudestaan.

raskaustestit eivät näytä väärää plussaa, tosin ovistesti näyttävät plussa, jos raskaana (ainakin minulla, testasin niillä myös heti haamuplussan jälkeen) ja tosiaa, tuo rv 3+2 saamani haamu oli niin haalea, ettei sitä kukaan " normaali ihminen" olisi huomannut ;o)

käytin Pregent Stickiä, sitä jota saa Prismasta, 2kpl/pakkaus. Ekassa testissä viiva näkyy vieläkin, toinen testi on edelleen selvästi tyhjä... enpä tiedä mitä ajatella. Tuskin mikään testi näyttäisi niin aikaisin positiivista, joten joko oli myöhäinen ovis johon testi reagoi tai sitten testissä oli joku vika.Tässä yrityksessä (yritys alkoi n. 01/05) olen käyttänyt vain tätä " halpistestiä" . Esikoisesta (08/01) testasin selvän plussan Predictorilla kp37 ja kakkosesta (06/04) Apteekinomalla kp34. Nyt siis malttamaton utelias hätähousu oireiluideni kanssa. Oisko sitten ollut myöhäinen ovis, jonka " vahingossa" bongasin raskaustestillä? Mene ja tiedä.Viime kierrossa sain haamun kp28/29-38, en muista testin nimeä, ostin apteekista, vaatimaton minigrip -pakkaus.. menkat alkoivat normaaleina kivuliaina ajallaan. Joten jos olisivat olleet valemenkat nyt olisi rv 7, joten eikös vaan näkyisi jo testeissäkin, riippumatta vrk:n ajasta?mieli tekisi, joka kerta vessassa käydessä testata, onneksi testejä ei nyt ole :o) joten malta nyt ainakin viikon ennenkuin taas erehdyn testailemaan.Kiitos vielä vastanneille :o)

en noin aikaisin ole kokeillut mutta itse sain acon10-testillä nyt selkeän plussan jo kp27/26-29.

toivottavasti eka testi näytti oikein ja vielä myöhemmin plussa tulis.

äitiliini ja jo rv35 menossa=)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat