Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

meillä 51/2 vuotias tyttö 116cm ja 26.5 kg.Olen vähän ollut huolissaan tosta painosta,on raukka tullut äitiinsä,eli lihoo helposti.Meillä käytössä karkkipäivä ja muuten ei herkutella.Mites muiden 5-vuotiaat?

Kommentit (12)

isoveli oli 119,5 cm pitkä ja painoi 20 kg 5-vuotisneuvolassa. On aina ollut pituuskäyrän yläpuolella vaikka paino kulkee noin nollakäyrällä.Huomaa housuista, kaikkiin missä ei kuminauhavyötäröä pitää laittaa vyö...

oli (tasan) 5-vuotiaana 116,8cm ja 25,5kg.

6-vuotiaana 124,5cm ja 27,8kg.

Aika sopivalta minusta näyttää,ei mikään luuranko mutta ei tippaakaan lihava.

110cm ja 17,2kg! Eli tälläisiä laihoja lapsia. Karkki tai muu hyvä ei yleensä maistu. Jos joskus harvoin syö jotain enemmän, niin menee suoraan istumaan vessaan...

ja 21kg. Myös olen huolissani tuosta painosta, mutta ei meillä herkutella kuin kerran viikossa karkilla ja/tai sipsillä. Ruokavaliokin on minusta ookoo.


111cm ja 19kg.Poika syö hyvin ja liikkuu paljon ja selvästikin on tullut isäänsä joka voi syödä mitä vaan lihomatta..toisin kuin äitinsä ;-)

+1 käyrällä, paino -2 käyrällä. Uskokaa tai älkää, ihan sopusuhtaisen näköinen tyttö, toki hoikkanen, mutta ei nälkiintyneen näköinen. Syö hyvin ns. oikeaa ruokaa, herkuttelemmekin kyllä usein.

107 ja 18,5 kg. Kaikki lapsellinen pyöreys on hävinnyt ja lihaksi tullut tilalle. Poika " urheilee" paljon eli ajaa fillarilla hurjia matkoja, skeittaa ja käy jumpassa. Ruokavalio on tavallinen mutta aika paljon sokerisia juttuja kuluu. Poika on isäänsä tullut eli varmaankin isona sellainen " kuivakka" eli pienikokeinen mutta lihaksikas.

neitimme viis vuotis tarkastuksessa painoa oli 19kg ja pituutta 109,5cm.. on pitkä ja hoikka tyttönen siis, syö kuitenkin normaalisti mutta meillä ei herkutella (äiti laihiksella).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat