Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ainakin minulle tämä on uutta.

Näin mainoksessa että ruotsalainen Kronan on ruvennu tekemään myös lastenvaunuja (www.kronancykel.se). Kronan on ainakin Ruotsissa tosi tunnettu hyvälaatuisista pyöristä. Kronan-pyörää on valmistettu jo kymmeniä vuosia. Tuleekohan vastenvaunuista uusi klassikko? Minusta vaunu vaikuttaa kivalta. Erityisen kiva yksityiskohta on mielestäni se, että vaunuihin voi vaihtaa päällisen helposti eikä se uusi päällinen mitenkään aivan hirveästi maksa.

Kommentit (4)

Joku aikaisemmin vastaili että pyörienkin myynti on loppunut Suomessa, koska varaosien saanti ja pyörien myynti on ollut

surkeaa. Miksi siis ostaa vaunut, jotka ovat kuin Emmaljungat

viisitoistavuotta sitten. Retroa ?

Ainakin Tukholmassa kovaa muotia ovat retrovaunut, liikenteessä näkee paljon 70-luvun isokoppaisia vaunuja. Onpa Söderissä niiden välitykseen (ja lasten retrovaatteisiin) erikoitunut kauppakin :-)Siihen samaan altoon iskevät Kronanin vaunut nostalgiahengessään (kuten Kronan fillaritkin). En epäile yhtään laatua, kivan näköiset ja varmasti hyvintehdyt kärryt ovat. Meillä vain syystä tai toisesta muodissa ovat enemmän sporttisemmat kulkupelit. Saattaa tietysti johtua myös siitä, että täällä monet asuvat taajamissa, kärryttelevät muuallakin kuin kaupungin kaduilla ja kulkevat paljon autolla - silloin vaunujen valinnassa saattavat painottua erilaiset tekijät (jousitus, helppous kasata, paino jne)... ??En ole itse koeajanut Kronaneita, katsellut vain kaupan ikkunassa. Täytyykin testata kun menen pian taas Stokikseen :-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat