Täällä on nyt jollakulla sekoboltsilla aika pahat jumiutumat ja antipatiat Haloseen

Vierailija

Ylläpidolle laitoin just viestiä kun tyyppi koko päivän panetellut Halosta.

Kommentit (17)


että sossut johtavat maata yksinvaltaisesti joskin osin kulisseista. Lehdistö on lähes kauttaaltaan sossujen liekanarussa ja vikisee mitä vikistä käsketään, hiirulaisia kun ovat.


Ei saa sanoa pahaa sanoa DDRn sosialistisysteemiä ihannoineesta, kaapissa elävästä ja kulissiavioliitossa elävästä Halosesta, joka joka tavalla on ollut kaikkein aikojen SURKEIN, PASKIN, RUMIN, TYHMIN ja LAHJATTOMIN pressa Suomessa kautta aikojen.

Hän on kaikkea sitä mitä Halonen ei ole:-älykäs

-kokenut

-tyylikäs

-uskottava

-kansainvälinen

-suoraselkäinen

-elämänkokemusta omaava

-monipuolinen

-varma

-edustava

-lahjakasSuomi tarvitsee juuri Sauli Niinistön kaltaisen Presidentin.


Neuvostoliitossa teitä kutsuttiin hyödyllisiksi idiooteiksi, myös Hitlerille olitte suureksi avuksi juutalaisten ja muiden vähemmistöjen lahtaamisessa.

Vierailija:

Lainaus:


huomata, että joku muukin on asian huomannut.

Ihme galluppeja,.totta tosiaan
Emme vain saa ääntämme kuuluviin, koska media on kuten sanottua sossujen liekanarussa.En minäkään pidä Halosen tyylistä toimia. Vai onko tämä kuin pohjois-korea, että pitää vain uskoa suureen sekä rakkaaseen johtajaan. Jos joku pullikoi, tapetaan se tai heitetään vankilaan


ja punamediamafia tehtailee valhegalluppeja.Kaikissa muissa oikeissa gallupeissa (siis niissä, joissa asiaa kysytään oikeilta ihmisiltä, eikä SDPn jäseniltä) Halonen on se, joka näistä kolmesta saa vähiten ääniä.Ei tämä ole enää demokratiaa. Tämä on Pohjois-Koreaa. Huomaatte sen jo ensimmäisenä vaalipäivänä, kun tulokset selviävät.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat