Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Adeno-virusta ilmeisesti liikkeella? Onko vaarallinen vastasyntyneelle t. raskaanaolevalle? Meidan lapsilla nyt silmatulehdus ja tuttavan l...

Vierailija

johon kuuluu mm. korva- & silmätulehdus...Yritin hakea tietoa Googlella, mutta en saanut niistä mitään tolkkua;-) Kiva ois kuulla lisää, jos joku tietää! Kiitos!

Kommentit (3)

ja vaikka vastasyntyneellä yleensä on äidin immuunisuoja, niin se ei kuitenkaan ole täydellinen. Ja jos vauva tulee kipeäksi niin herkästi kannattaa alle 3kk viedä lääkäriin.

t. se sama sh

nuhakuumeista, silmätulehduksia ja ripulia. Ei ole mitenkään erityisen vaarallinen raskaanaolevalle ja vastasyntyneellä äidin vasta-aineet ja imetys yleensä suojaa, koska äiti on varmasti tälle vastustuskykyinen. Lapsesi silmätulehdus voi olla sen aiheuttama. Virustautiin ei ole lääkettä. Hyvä käsihygienia on a ja o

t. sairaanhoitaja

hyvinkin tarttua vauvaan...Käsiä on pesty nyt entistä ahkerammin! Tulehdus on tosiaan kahdella, jotka muutenkin nujakoivat yleensä keskenään;-)Vauvalla nyt kyllä nenä tukossa ja pärskii satunnaisesti vihreää räkää nenästään... Katsellaan kuinka käy!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat