Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaverini tuli kylään ja ihmetti miksi paistan pitsaa 225 asteisessa uunissa...olen niin tehnyt aina, mutta kaverini mielestä " poltan" pitsan...mikä on " oikea" lämpötila????

Kommentit (13)

Alatasolle niin tulee rapea pohja ja juusto sulaa sopivasti muuttumatta kovaksi kuoreksi!



Vaikka voihan sen pizzan halutessaan kuivattaakin miedossa lämmössä ;)



Vierailija:

Lainaus:


Kaverini tuli kylään ja ihmetti miksi paistan pitsaa 225 asteisessa uunissa...olen niin tehnyt aina, mutta kaverini mielestä " poltan" pitsan...mikä on " oikea" lämpötila????




paistetaan 225, joskus jouduttu lopussa laskemaan 200 asteeseen jos paksu pohja ei ole kunnolla paistunut ja juusto rupeaa käristymään liikaa. Meidän uuni on muutenkin aika huono, paistaa epätasaisesti ja välillä nopeammin ja välillä hitaammin

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat