harmittaako sinua se, että ei ole miehen kanssa yhteistä aikaa edes kerran vuodessa?

Vierailija

meillä meni varmaan ekat kymmenen vuotta pikkulapsiperheen elämää niin, ettei harmittanut, mutta nyt jo yli kymmenen vuoden jälkeen se on alkanut haitata.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

kyllä ainakin meillä on viiden lapsen perheessä rahat niin tiukoilla muutenkin. Siksi emme koskaan käykään missään, ei olla vuosikausiin käyty.

Vierailija

Meillä on yhteistä aikaa iltaisin kun lapset nukkuu. Silloin saunomme, juomme viiniä, syömme herkkuja ja vuokraamme leffoja.

Missään ravintoloissa tai elokuvissa ei olla käyty 6 vuoteen mutta ei meidän maailma siihen kaadu.

Vierailija

kumma ajattelutapa sulla, jos nainen olet itsekin, että on naisen syy, jos perheellä ei ole esim. sukulaisapua olemassa. Vai mitä mahdat kirjoituksellasi oikein takaa ajaa??

Vierailija

Olemme sitten vissiin onnellisessa asemassa kun voimme käydä kerran viikossa harrastamassa yhdessä (noin 4 tuntia) ja noin kerran kahdessa kuussa lapsi on mummolassa koko viikonlopun!

Vierailija

meillä on yhteistä aikaa siinä välissä, kun viimeinen lapsista on saatu nukkumaan ja ensimmäinen jo herää noin 5 ja puoli tuntia, ja sen ajan käytämme nukkumiseen. Muuta yhteistä aikaa kuin se nukkuminen vierekkäin meillä ei koskaan ole.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat