harmittaako sinua se, että ei ole miehen kanssa yhteistä aikaa edes kerran vuodessa?

Vierailija

meillä meni varmaan ekat kymmenen vuotta pikkulapsiperheen elämää niin, ettei harmittanut, mutta nyt jo yli kymmenen vuoden jälkeen se on alkanut haitata.

Kommentit (25)

kyllä ainakin meillä on viiden lapsen perheessä rahat niin tiukoilla muutenkin. Siksi emme koskaan käykään missään, ei olla vuosikausiin käyty.

Meillä on yhteistä aikaa iltaisin kun lapset nukkuu. Silloin saunomme, juomme viiniä, syömme herkkuja ja vuokraamme leffoja.

Missään ravintoloissa tai elokuvissa ei olla käyty 6 vuoteen mutta ei meidän maailma siihen kaadu.

kumma ajattelutapa sulla, jos nainen olet itsekin, että on naisen syy, jos perheellä ei ole esim. sukulaisapua olemassa. Vai mitä mahdat kirjoituksellasi oikein takaa ajaa??

Olemme sitten vissiin onnellisessa asemassa kun voimme käydä kerran viikossa harrastamassa yhdessä (noin 4 tuntia) ja noin kerran kahdessa kuussa lapsi on mummolassa koko viikonlopun!

meillä on yhteistä aikaa siinä välissä, kun viimeinen lapsista on saatu nukkumaan ja ensimmäinen jo herää noin 5 ja puoli tuntia, ja sen ajan käytämme nukkumiseen. Muuta yhteistä aikaa kuin se nukkuminen vierekkäin meillä ei koskaan ole.

mutta älä nyt vaan mitään juttuja kummeista, mummoista, ystäväperheistä tai palkatuista lapsenvahdeista, koska näitä ei ainakaan meillä koskaan järjesty.

onnellisessa asemassa ovat ne rikkaat, joilla on varaa lapsenvahtiin joka kuukausi tai sitten ne, joilla isovanhemmat hoitavat tarvittaessa. t. en muista mikähän numero olinkaan

meillä on ollut lapsia kohta viisitoista vuotta ja koskaan ei ole ollut mitään yökyläilymahdollisuuksia olemassa. Viiteentoista vuoteen mahtuu teillä jo aika monta mummolaviikonloppua.

eli kerran kuukaudessa tai kerran kahdessa kuukaudessa poika on yhden yön isovanhemmilla.kesällä oli useammin yökylässsä,nyt taas harvemmin. poika on 2,5vuotta,muita lapsia ei ole.olemme nuoria vanhempia,ja meille on todella tärkeää päästä viettämään aikaa kahden kesken,ja myös " viihteelle" .kyllä huomaa kun tunnelma kiristyy kun pidemmän aikaan mennään ja tullaan,eikä päästä olemaan kahden.itse ole myös aika paljon iltaisin töissä.miehellä tavallinen päivätyö.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat