Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Isättömänä kasvaneesta Marketa Kromatovasta tuli prostituoitu! YH:t ja muut saisivat

Vierailija

hieman miettiä mitä tekevät kun osa oikein tarkoituksella synnyttää maailmaan isättömiä lapsia.http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1538795

Kommentit (12)

Nyt Marketalla on isot rahat ja helppo elämä tiedossa, eikä tarvitse enää tanssia stringeissä eikä varmaan tehdä muitakaan töitä.

Repikää siitä :-)

Mun isättömästä kaverista tuli lentokoneinsinööri,

minusta, äiti ja isi tallella, tuli työtön merkonomi.

Naapuri on hammaslääkäri ja vaari oli kirvesmies.Mikä sinusta ap isona tuli ja kerro mitä hyvää ISÄSI on sen eteen tehnyt?!

en kyllä menis vannomaan että suhde on välttämättä kestävä. Ja Mika tuskin menee ainakaan ilman avioehtoa naimisiin sen naisen kanssa. Mutta naurettava yleistys siis tuo ap:n väite. Yhtä hyvin voisi tosiaan sanoa, että varokaa menemästä naimisiin tai lapsillenne käy kuten Itävallan insesti-isän lapsille!

Kyllä niitä huoria, rikollisia, narkkareita, yms. on tullut ihan ydinperheidenkin lapsista. Taitaa ap:lla olla pipo tiukalla? Tai sitten kärsit mulkun puutteesta?

niin kyllä se siihen samaan prostituoitujen sakkiin kuuluu.

Mikalle kelpasi mokoma jakorasia, ja suurinta osaa ihmisistä ei jaksa hiuksenhalkominen tässä kiinnostaa.

Uravalinnasta ja siitä ettei tytär halua nähdä isäänsä voisi tehdä myös toisenlaisen päätelmän. Todella iso osa prostituoiduista on hyväksikäytön uhreta. Voi olla että Marketankin elämä olisi mennyt toista rataa _ilman_ isää. Kuka tietää mikä on totuus.

kaikilla on isä vaikkei hän asuisikaan saman katon alla lastensa kanssa.Missä on kerrottu että Marketa olisi prostituoitu, ei ainakaan tuossa linkissäsi siitä puhuta. Eroottinen tanssija ei tarkoita samaa kuin huora.Yksinhuoltajuutta ei voi ennustaa etukäteen jota sinun ap lienee vaikea ymmärtää. Puolet liitoista kariutuu ja syitä niihin on monia.Mieluummin olen yksinhuoltaja kuin noin tyhmä mitä ap. on.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat